Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Κλινήρης ο Παναιτωλικός εν όψει ΑΕΛ

Κλινήρης ο Παναιτωλικός εν όψει ΑΕΛ

0

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, ή αστείο. Ο Παναιτωλικός είχε αρκετές απουσίες από το προηγούμενο παιχνίδι πριν 2 Κυριακές με τον ΠΑΣ Λαμία, περίμενε πως και πως να γίνει η διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά η ανάπαυλα δεν του έκανε καλό. Από τη δική της πλευρά η ΑΕΛ αναμένει να έχει απουσίες στο μεθαυριανό παιχνίδι, αλλά όχι τόσες όσες ώστε να μη μπορεί να τις διαχειριστεί.

Την προηγούμενη αγωνιστική είχαμε ως τραυματίες τους Λιάβα, Τζανακάκη, Μπαρμπόζα, Μανθάτη και Καρασαλίδη και το Ματσόλα που ήταν στην αποστολή, αλλά ποτέ στο γήπεδο. Από αυτούς σε στάδιο επιστροφής βρίσκονταν οι Μανθάτης και Καρασαλίδης, τους οποίους περιμένουμε στην αυριανή αποστολή. Τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για τον Μπαρμπόζα, ο οποίος μέτραγε μέρες για την επάνοδό του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει εκτός.

Στις αρχές της εβδομάδας από τον Παναιτωλικό ειπώθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης ο Μάζουρεκ λόγω διαστρέμματος, αλλά και ο Ματσόλα με θλάση. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με τους τραυματισμούς των Μαλή και Βάντερσον, σύμφωνα με ενημέρωση από το TitormosNet στο άρθρο Νέα προβλήματα με Βάντερσον και Μαλή, για τους οποίους θα έχουμε την τελική εκτίμηση αύριο.

Η αποστολή πάντως για το νοσοκομείο έχει βγει και αποτελείται από τους: Τζανακάκη, Μαλή, Μανθάτη, Ματσόλα, Μάζουρεκ και ενδεχομένως Μπαρμπόζα, Μαλή και Βάντερσον.

Η ΑΕΛ παίζει το παιχνίδι της παραμονής με τον Παναιτωλικό στις 19:30 3/4, καθώς με νίκη αποκτά το πλεονέκτημα στον αγώνα για την παραμονή.

Για το Φέστα πρόβλημα έβγαλαν ο κεντρικός αμυντικός Ζίζιτς, που θα απουσιάσει σίγουρα, όπως και ο αμυντικός μέσος Σπαρβ που τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα της Φιλανδίας. Από την άλλη πλευρά οι Νικολιάς, Μουκάντζο και Γκράουρ αναμένονται στην αυριανή αποστολή, αλλά με πιο σίγουρο το Μουκάντζο.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια