Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Κάτι Μαγειρεύουν στο Δοκίμι

Κάτι Μαγειρεύουν στο Δοκίμι

0
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Εμένα πάρε μου δυο πίτες απ' όλα τυροκαυτερή και μουστάρδα
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Εμένα πάρε μου δυο πίτες απ' όλα τυροκαυτερή και μουστάρδα

Το νερό μπήκε στο αυλάκι με τον ερχομό του Τραϊανού Δέλλα, αλλά οι αλλαγές και ενδεχομένως οι εκπλήξεις είναι προ των πυλών για τον Παναιτωλικό. Ο θόρυβος έπεσε σχετικά με τις φήμες των επενδυτών, αλλά ξαφνικά φούντωσε τις τελευταίες ημέρες ως προς τις αναφορές σε εμάς, όπως επίσης και αναφορές για διοικητικές αλλαγές, με ενδείξεις, αλλά χωρίς αποδείξεις.

Σημείωση: οι πληροφορίες που ακολουθούν προέρχονται από σχετικά αξιόπιστες πηγές, αλλά θα πρέπει να ληφθούν και με μέτρο λόγω της αδυναμίας μας λόγω περιορισμών για τριπλο-επιβεβαίωση. Δεν έχουμε κανένα οικονομικό ή οποιοδήποτε άλλο όφελος από την παράθεση των κάτωθι πληροφοριών. Το άρθρο γράφτηκε περισσότερο για το “κουβέντα να γίνεται”.

Οι πληροφορίες που έχουμε για τις αλλαγές στον Παναιτωλικό έχουν αρχίσει και πυκνώνουν όσο αναφορά το διοικητικό και οργανωτικό κομμάτι της ομάδας. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα κάνει την επανεκκίνησή της με τον ερχομό του νέου, αλλά γνωστού προπονητή. Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, με τον προπονητή που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο τελευταία φορά ο Παναιτωλικός και σε μεγάλη διάρκεια, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια των ενδιάμεσων προπονητών.

Με τον γενικό αποκλεισμό και περιορισμό της κυκλοφορίας είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη η άντληση πληροφοριών για την ομάδα και ότι βγαίνει από αγωνιστικής πλευράς είναι και αυτό που διανέμουν «επίσημα» από τον Παναιτωλικό. Αυτή η είναι η καλύτερη αφορμή για ριζικές αλλαγές στην ομάδα, χωρίς όμως να το μάθει όλο το χωριό.

Φήμη 1η

Εδώ και μία εβδομάδα έφτασε στα αυτιά μας ότι ο πρόεδρος, όχι ο ιδιοκτήτης, αλλά ο πρόεδρος, έπαψε (τον έπαψαν;) να ασκεί τα καθήκοντά του. Αρχικά λάβαμε αυτή την περίπτωση ως απίθανη, καθώς αποτελεί ριζοσπαστική (σπάω τις ρίζες, καταστρέφω τις σχέσεις με το παρελθόν) αλλαγή για την ομάδα. Ο πρόεδρος είναι έμπιστος άνθρωπος του ιδιοκτήτη και χωρίς ίχνος ειρωνείας, αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, δε γίνεται τίποτα.

Το δεύτερο χτύπημα είναι η ξαφνική έγερση του αντιπροέδρου από την αφάνεια, στις συνηθισμένες δηλώσεις που κάνουν άνθρωποι του Παναιτωλικού σε θεσσαλονικιώτικα μέσα πριν και μετά από τους αντίστοιχους αγώνες ΠΑΟΚ-Άρη με τον Παναιτωλικό. Ο αντιπρόεδρος ξαφνικά πήρε το μικρόφωνο και ανέλαβε ρόλο τον οποίο μέχρι πρόσφατα τον είχε το πρόεδρος.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και δεύτερο κρούσμα ενημέρωσης επί του θέματος αποχώρησης του προέδρου πριν λίγες μέρες, από διαφορετική πηγή, αλλά με το ίδιο περιεχόμενο.

Αλήθεια; Ψέματα; Είδομεν.

Φήμη 2η

Όσο ο Κούγιας έσκουζε για τον πρόεδρο και για τα «στημένα» του Κνετ, έσκουζε και για τους Ρώσους ή/και Σέρβους αγοραστές. Η δεύτερη φήμη βάζει στο τραπέζι Ισπανούς επενδυτές, το Ντ(Θ)έμη (το Βανδή, όχι τον τραγουδιστή) και τον Κατσουράνη.

Το τι ακριβώς γίνεται, είναι άγνωστο, αλλά μιας και γράφονται τα υπόλοιπα, ας μπει και αυτό στο σωρό.

Φήμη 3η

Δέλλας 2020.

Τραμπ 2020;

Αγωνιστικά

Όπως έγινε γνωστό και από ανθρώπους της διοίκησης, ο Καρασαλίδης είναι εκτός για τον αγώνα με τον Άρη, αλλά ο Παναιτωλικός έχει λύσεις για το κέντρο της άμυνας.

Ο Δέλλας είχε λίγο χρόνο να δοκιμάσει παίχτες που συμμετείχαν στους αγώνες των εθνικών ομάδων, Λιάβα, Κωνσταντόπουλο και Τσιγγάρα, αλλά για το κέντρο υπάρχουν λύσεις, ενώ για την άμυνα ο Μαλής φαντάζει πιο σίγουρος για την κάλυψη του Καρασαλίδη.

Το έργο του Παναιτωλικού θα είναι δύσκολο απέναντι στον πολύ καλό Άρη, ο οποίος ηγείται της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό και βρίσκει πλέον σταθερότητα στον πάγκο με τους δύο μήνες παρουσίας του Μάντζιου στην ομάδα.

Ο νέος προπονητής (του Παναιτωλικού) θα γεμίσει τους συσσωρευτές των παιχτών όπως ο Μεντόζα, ο οποίος ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές, αλλά σκούπιζε τον πάγκο στα περισσότερα από τα πρώτα 6 παιχνίδια του Παναιτωλικού.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε την αυριανή ανακοίνωση της αποστολής, με αποκορύφωμα την επιστροφή ή όχι του Ματσόλα, ο οποίος πήρε μπάλα στα πόδια του, αλλά δεν ήταν 100% σίγουρος στις προηγούμενες προπονήσεις.

Ό,τι και να γίνεται στο Δοκίμι, δεν επηρεάζει το Δέλλα. Έχει μία πλήρη ομάδα και θα δουλέψει σε γνωστό περιβάλλον με γνώριμα πρόσωπα. Οι εξωαγωνιστικές αλλαγές που ακούγονται μπορεί να είναι αλήθεια ή όχι, λίγες ή πολλές, πάντως θα τις παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια