Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Κακή Απόδοση και Νίκη 2-1 με τα Τρίκαλα

Κακή Απόδοση και Νίκη 2-1 με τα Τρίκαλα

Φιλικό: Τρίκαλα - Παναιτωλικός
Φιλικό: Τρίκαλα - Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έδωσε το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο Καρπενήσι με τα Τρίκαλα, το οποίο είναι και το τελευταίο της προετοιμασίας. Ο Μάκης Χάβος πειραματίσθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι με αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας αρκετές αλλαγές με ενδεκαδάτους παίχτες έφερε την ανατροπή στο εις βάρος του 1-0.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τους Μελίσσα, Τζανακάκη, Ντουάρτε, Σιέστεντ, Μαλή, Τσιγγάρα, Ταχάρ, Άλβαρεζ, Μπελεβώνη, Αριγίμπι και Βέργο. Ο Μάκης Χάβος δοκίμασε για ένα ακόμη παιχνίδι το Ντουάρτε στο άκρο της άμυνας ελέω του τραυματισμού του Περέιρα και της μετακίνησης του Παρρά στα τμήματα υποδομής. Ταχάρ και Τσιγγάρας πήραν θέση στο κέντρο της άμυνας και η επιθετική γραμμή έκλεισε με τους Άλβαρεζ, Μπελεβώνη και Αριγίμπι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Βέργος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε με άλλη ομάδα. Ο Κνετ άλλαξε τον Μελίσσα, ο Σκιαδάς αντικατέστησε το Ντουάρτε στο 64′ και στο άλλο άκρο της άμυνας έπαιξε ο Λιάβας, οι Σκόνδρας και Κωνσταντόπουλος ήταν στο κέντρο της άμυνας. Στο κέντρο έπαιξαν οι Ντίαζ και Ντάλσιο, όπως και σε αρκετά παιχνίδια την προηγούμενη χρονιά, με το Ντίαζ να είναι λίγο πιο μπροστά. Την επιθετική γραμμή συμπλήρωσαν οι Μεντόσα, Καββαδίας (άλλαξε τον Αριγίμπι στο 64′) και Μάζουρεκ, ενώ στην κορυφή αυτής πήρε ο Ματσόλα τη θέση του Βέργου.

Τα τέρματα για τον Παναιτωλικό τα πέτυχαν οι Αριγίμπι στο 42′ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντουάρτε και στο 73′ ο Καββαδίας με κεφαλιά από μετάβαση του Μάζουρεκ. Τα Τρίκαλα ήταν αυτά που άνοιξαν το λογαριασμό στο 8′ με δυνατό σουτ του Νιάρου.

Το αποτέλεσμα του αγώνα έχει πολύ μικρή σημασία στη φάση που βρίσκεται η ομάδα. Ο Μάκης Χάβος δοκιμάζει νέους παίχτες σε θέσεις που υποτίθεται θα έπρεπε να έχει κατασταλάξει, Ντουάρτε-Σκιαδάς αντί Περέιρα(τραυματίας)-Παρράς(μάλλον οικονομικό πρόβλημα με την ομάδα), ενώ προσπαθεί να αποφασίσει ποια τρύπα θα κλείσει φέτος ο Λιάβας, δεξιά στην άμυνα ή μεταξύ άμυνας και κέντρου.

Τα δικά μας συμπεράσματα θα βγουν μετά τον επόμενο φιλικό αγώνα του Παναιτωλικού στις 30 Αυγούστου Αγρίνιο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια