Αρχική Ροή Ερασιτέχνης Παναιτωλικός Ιστορικό υλικό του Παναιτωλικού αναζητά ο Ερασιτέχνης

Ιστορικό υλικό του Παναιτωλικού αναζητά ο Ερασιτέχνης

0
Μουσείο Παναιτωλικού
Μουσείο Παναιτωλικού

Στο πλαίσιο αναβάθμισης και δημιουργίας νέων χώρων εντός και πέριξ του γηπέδου, ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει και τη δημιουργία μουσείου – εκθεσιακού χώρου ο οποίος θα φιλοξενεί αντικείμενα ιστορικής σημασίας για την ομάδα.

Από τη δική του μεριά ο ερασιτέχνης Παναιτωλικός στην προσπάθειά του να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερο ιστορικό υλικό, καλεί τους φίλους της ομάδας που έχουν στα χέρια τους κειμήλια, φανέλες, αναμνηστικά, κ.ο.κ., να βοηθήσουν σε αυτό το σκοπό.

Τρόπους επικοινωνίας καθώς και ώρες γραφείων θα βρείτε στο τέλος της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου διαμόρφωσης εκθεσιακού χώρου στο γήπεδο Παναιτωλικού. Ενός σύγχρονου Μουσείου ανάδειξης και προβολής της ιστορίας, της δράσης και της προσφοράς του Συλλόγου μας, στην κοινωνία, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. 
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους -κυρίως τη νέα γενιά- να γνωρίσει τον Παναιτωλικό και τους μεγάλους σταθμούς της πορείας που άρχισε το 1926, σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και γνώσης του μεγαλείου του Συλλόγου μας. Ο επισκέπτης θα γίνει παρατηρητής της πορείας αυτής και θα έρθει σε επαφή με πρόσωπα του Συλλόγου (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες κ.α.), μέσα από επιλεγμένα εκθέματα, προσωπικά αντικείμενα, κειμήλια, τρόπαια, φανέλες, αναμνηστικά κ.α.

Προετοιμάζοντας την κατασκευή και λειτουργία του απευθυνόμαστε στον κάθε Αγρινιώτη, στον κάθε φίλαθλο, που ενδεχομένως έχει στην κατοχή του υλικό χρήσιμο για το Μουσείο.

Παρακαλούμε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο γήπεδο, τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 10.00 – 14.00, για την παράδοση και καταγραφή, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αξιολόγησής του.  (Είσοδος από Θύρα 1, τηλ.: 26410 52898, 6947272738, E-mail:  info@panetolikosac.gr )

Αυτονόητη είναι η αναφορά των στοιχείων του κατόχου κάθε πιθανού εκθέματος.

την ανακοίνωση θα τη βρείτε και στη σελίδα του ερασιτέχνη.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για