Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Η Νέα Εμφάνιση για την Περίοδο 2021-2022

Η Νέα Εμφάνιση για την Περίοδο 2021-2022

Παναιτωλικός: Ενδυμασία 2021-2022
Παναιτωλικός: Ενδυμασία 2021-2022

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πολύ νωρίς φέτος τη νέα εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η συνεργασία με την εταιρεία Givova ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά και με αφορμή την ανανέωση, ανακοινώθηκε και η νέα φανέλα.

Για τις υπόλοιπες εμφανίσεις δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση εάν θα αλλάξουν και πότε, πάντως μόνο θετικό είναι το δείγμα της ανακοίνωσης της φανέλας τώρα, καθώς η ομάδα ίσως ξεκινήσει φέτος με την καινούργια φανέλα τη νέα χρονιά και όχι με της προηγούμενης χρονιάς, όπως συνεβη την προηγούμενη περίοδο.

Ο Παναιτωλικός αναφέρει στην ανακοίνωσή του την εμφάνιση της ομαδας τη δεκαετία του ’70, στην οποία βασίζεται το σχέδιο και χρησιμοποιείται ως υπόβαρθο στην ακόλουθη εικόνα.

Παρουσίαση Εμφάνισης 2021-2022
Παρουσίαση Εμφάνισης 2021-2022

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού είναι η εξής:

Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται για την 10η παρουσία του στη Super League (9η συνεχόμενη) και η βασική φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί παραπέμπει στη δεκαετία του ’70, όταν για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Σύλλογός μας αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική.

Στη φανέλα κυριαρχεί το κίτρινο χρώμα. Οι λεπτομέρειες στο γιακά και τα μανίκια τονίζονται με μπλε χρώμα. Η παραγωγή έγινε από την εταιρία αθλητικών ειδών GIVOVA με την οποία πρόσφατα ανανεώθηκε η συνεργασία μας για την επόμενη περίοδο.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια