Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Η Αποστολή του Παναιτωλικού απέναντι στον Πανιώνιο

Η Αποστολή του Παναιτωλικού απέναντι στον Πανιώνιο

0
Αποστολή Παναιτωλικός - Πανιώνιος
Αποστολή Παναιτωλικός - Πανιώνιος

Με αρκετό ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τους γείτονες του Παναιτωλικού στη βαθμολογία, εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Καθαρά Δευτέρα.

Πρώτα στραβοπάτησε η Ξάνθη με τον Αστέρα και έπειτα ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, στα χθεσινά παιχνίδια, και πλέον ο Παναιτωλικός βρίσκεται στους -2 από τον ΠΑΟ και +1 από την ΑΕΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Εκτός ο Μοράρ αλλά και ο Λουσέρο

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ανακοινώθηκε σήμερα από την ΠΑΕ. Ο Κυριακίδης θα απουσιάσει άλλη μία φορά από την αποστολή, με το Γιαννακόπουλο να ξεκινά ως βασικός.

Ο Μοράρ είχε αποχωρήσει κουτσαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο στον προηγούμενο αγώνα με τον Αστέρα και όπως φαίνεται η θλάση θα τον κρατήσει εκτός για μεγάλο διάστημα, έως και 5 ακόμη εβδομάδες.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η απουσία του Λουσέρο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και δε θα μπορέσει να αγωνιστεί. Ο Λουσέρο ως ο κρίσιμος συνδετικός κρίκος στο κέντρο θα προκαλέσει το μεγαλύτερο πονοκέφαλο στο Δέλλα για την παράταξη της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός θα κατέβει στον Αγώνα της Κ. Δευτέρας με τους:

Γιαννακόπουλο, Θεοδωρόπουλο, Βασιλούδη, Ουίλιαν, Παρρά, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαλή, Πάουλο, Μαρινάκη, Τσιγγάρα, Άργκου, Μπελεβώνη, Γκούγκα, Τσοκάνη, Ντίας, Αμαράλ, Μπαΐροβιτ και Μανά

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για