Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Φωνάζει ο Άρης για να Φοβηθεί ο Νοικοκύρης

Φωνάζει ο Άρης για να Φοβηθεί ο Νοικοκύρης

0
Παναιτωλικός - Άρης: Κωνσταντόπουλος
Παναιτωλικός - Άρης: Κωνσταντόπουλος

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του τον Παναιτωλικό και έριξε το φταίξιμο στη διαιτησία. Οι Θεσσαλονικείς με ανάρτησή τους σε λογαριασμό που διαθέτουν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία και κυρίως στη φάση του 7ου λεπτού με το ακυρωθέν τέρμα του Γκάμα.

Πού το είδε το οφσάιντ ο βοηθός; Ένα μέτρο πίσω είναι!!! Καταλαβαίνουμε όμως… Είναι από τη «μάχιμη» ΕΠΣ Κοζάνης. Και ο Μανούχος στο VAR που είδε οφσάιντ; Το χέρι δεν είναι οφσάιντ, ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος! Κύριε Κλάτενμπεργκ ως πότε θα συνεχιστεί αυτό με τα «εργαλεία» που στέλνεις; Θα το τελειώσεις, επιτέλους, αυτό το «έργο»; Φτάνει…”.

Ανάρτηση ΠΑΕ Άρη

Προφανώς κάποιος στον Άρη δεν είδε ότι ο Μανούχος το έδωσε ως παράβαση βάσει της θέσης του ποδιού Μπερτόλιο και όχι του χεριού του. Οι άνθρωποι του Άρη θα έπρεπε να φωνάζουν για την κίτρινη στον Αριγίμπι και την κίτρινη στο Γκάμα για το θέατρο που τους χρεώθηκε εντός περιοχής, θεωρώντας ότι εκβιάζουν το πέναλτι.

Ακολουθεί τμήμα της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή» με τις εν λόγω φάσεις:

Επίσης Βαρούχας και Άρης δε μας έλυσαν την απορία εάν ή όχι η «καρατιά» με στόχο το κεφάλι του Μπαρμπόζα τιμωρείται.

Πίσω από τις φωνές της διοίκησης του Άρη κρύβεται η ίδια σκοπιμότητα με τις φωνές που έβαλε η ΑΕΚ στον Κλάτεμπεργκ προ εβδομάδων. Ο Μελισσανίδης πήγε απροσκάλεστος να συναντήσει δια ζώσης τον Κλάτεμπεργκ εν μέσω πανδημίας, ώστε να του παραπονεθεί για τη διαιτησία. Το αυτό επιθυμεί και η ΠΑΕ Άρης, με βάση την αναφορά που έγινε από δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 στο σημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια