Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Φιλικό με με τον Παναθηναϊκό Β’, στο Γήπεδο μόνο οι Εμβολιασμένοι

Φιλικό με με τον Παναθηναϊκό Β’, στο Γήπεδο μόνο οι Εμβολιασμένοι

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Έναρξη
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Έναρξη

Εν όψει της διευθέτησης του προβλήματος με την έναρξη του Πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός οργανώνει άλλον ένα φιλικό αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο, θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού και θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

Ο Παναιτωλικός εξέδωσε οδηγίες για τις κοινωνικές ομάδες που επιτρέπεται να μπουν στο γήπεδο. Για τους ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιογράφων, ηλικίες 18 και άνω, επιτρέπεται η είσοδος μόνο όσων έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει. Δε θα γίνει είσοδος φιλάθλων που δεν έχουν εμβολιαστεί, ακόμα και εάν φέρουν μαζί τους αποτελέσματα εξετάσεων. Οι ανήλικοι 13 έως 17 ετών θα γίνονται δεκτοί μόνο με την επίδειξη της εξέτασης που έχουν κάνει, τις λεπτομέρειες θα τις διαβάσετε στην ανακοίνωση του Παναιτωλικού που ακολουθεί. Τέλος σημειώνεται πως όλα τα εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά από το viva.gr σε σύνδεσμο που θα βρείτε στην ανακοίνωση πιο κάτω.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον αγώνα και τα μέτρα:

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Β’ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα γίνει στο γήπεδο Παναιτωλικού με ώρα έναρξης στις 6.00 μ.μ.

Ο αγώνας θα είναι ανοικτός στους φιλάθλους (θα λειτουργήσει μόνο η μεγάλη κερκίδα, Θύρες 1 και 2) με πλήρη εφαρμογή του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, όπως αυτό θα ισχύσει και στους επίσημους αγώνες.

Όλοι όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας ανεξαρτήτως Θύρας ή θέσης, εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ με την επίδειξη της κάρτας τους, από τις Θύρες 1 και 2.

Για τους υπόλοιπους φιλάθλους  η τιμή του εισιτηρίου καθορίστηκε στα 5 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά από τη viva.gr.

Για την αγορά πατήστε ΕΔΩ

Κατά την προσέγγιση στο γήπεδο θα υπάρχουν οριοθετημένες διαδρομές (κοντά στη μπουτίκ) προς τις Θύρες εισόδου, όπου θα γίνεται προέλεγχος με αποδεικτικό ταυτότητας, επίδειξη της κάρτας διαρκείας ή του απλού εισιτηρίου, του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων. Rapid test, PCR, self-test, στους ενήλικες δεν γίνονται αποδεκτά. Συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Για τους ανήλικους φιλάθλους, που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα, ενώ υποχρεωτικά συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Οι φίλαθλοι οφείλουν να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στο γήπεδο (πριν την έναρξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στο ημίχρονο), θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Οι εκπρόσωποι του Τύπου, μπορούν να στείλουν αιτήματα διαπίστευσης στο press@panetolikos.gr μέχρι και την Παρασκευή (3/9) στις 13:00. Για την είσοδό τους στο γήπεδο πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης και την ταυτότητά τους.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια