Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Φέρνει το Ντέιμπι Φλόρες ο Παναιτωλικός

Φέρνει το Ντέιμπι Φλόρες ο Παναιτωλικός

Ντέιμπι Φλόρες Παναιτωλικός
Ντέιμπι Φλόρες Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός άφησε να διαρρεύσει η ανεπίσημη μεταγραφή του Ντέιμπι Φλόρες στην ομάδα και μάλιστα με συμβόλαιο δύο ετών, που θα υπογραφεί όταν ο παίχτης θα έρθει στην Ελλάδα για τα γραφειοκρατικά.

Οι τηλεφωνικές μεταγραφές συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς τον έχουν δει, λέει, στην ομάδα, αλλά δε λέει ποιος τον επέλεξε.

Ο Ντέιμπι Φλόρες έχει υπογράψει συνολικά εννιά συμβόλαια μέχρι στιγμής με μόλις 3 ομάδες στην επαγγελματική του σταδιοδρομία που ξεκίνησε το 2015. Ο Φλόρες ξεκίνησε το 2015 από τη Μοτάγουα της Ονδρούρας, δόθηκε δανεικός στην ομάδα Γουάιτκαπς του Βανκούβερ και στη δεύτερη ομάδα των Γουάιτκαπς. Το 2016 υπέγραψε στους Γουάιτκαπς και δόθηκε δανεικός στης δεύτερη ομάδα των Γουάιτκαπς και στη Μοτάγουα εναλλάξ μέχρι το 2018.

Τον Ιούλιο του 2018 αποκτήθηκε από τη Ντεπορτίβο Ολίμπια της Ονδούρας, από όπου και αφέθηκε ελεύθερος το Καλοκαίρι του 2021.

Από την αθλητική σελίδα eightysixforever.com διαβάζουμε πως ο Φλόρες είναι 68 κιλά, 1.82 μέτρα μπόι, γεννημένος το 96 και παίζει ως ανασταλτικός μέσος.

Σύμφωνα με την ίδια σελίδα και σε άρθρο του 2017, ο 21χρονος τότες Φλόρες είχε μείνει στο δυναμικό της ομάδας ελπίζοντας να βρει τα πατήματά του με τον αρθρογράφο να σημειώνει πως δεν ελπίζει κάτι τέτοιο και θα επέλθει η αποχώρησή του από την ομάδα, το οποίο και έγινε το 2018.

Αν και ο Φλόρες έπαιξε στην ομάδα του Βανκούβερ, ο διαχειριστής του, το γραφείο TOP RADICAL SPORTS LLC, είναι διαφορετικός από το γραφείο που διαχειρίζεται το Ντέρεκ Κορνέλιους που υπέγραψε πριν δύο μέρες στην ομάδα, Υπέγραψε ο Ντέρεκ Κορνέλιους.

Το κενό πάντως που καλείται να καλύψει ο Φλόρες είναι πολύ μεγάλο στο κέντρο του Παναιτωλικό, ελέω της αποχώρησης (δεν ανανέωσε) του Εντινγκά.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια