Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Φαμπιάν Αντούνες θα καλύψει τον Τραυματία Περέιρα

Φαμπιάν Αντούνες θα καλύψει τον Τραυματία Περέιρα

Φαμπιάν Αντούνες
Φαμπιάν Αντούνες

Ο τραυματισμός του Περέιρα στο φιλικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα τον κρατήσει για σχεδόν δύο μήνες εκτός γηπέδων και ο Παναιτωλικός θα στερηθεί των πολύτιμων υπηρεσιών στο αριστερό άκρο της άμυνας. Η διοίκηση έσπευσε μέσα σε δύο μέρες από την αποτίμηση της κατάσταση του Περέιρα να καλύψει το κενό που αφήνει στην άμυνα με το Φαμπιάν Αντούνες.

Ο Φαμπιάν Αντούνες είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Αναστασίου στο χώρο της άμυνας και του κέντρου. Έχει γεννηθεί στο Παρίσι, αποκτώντας έτσι τη γαλλική υπηκοότητα, ενώ η καταγωγή του είναι από την Πορτογαλία. Είναι 29 ετών, 1.83 μέτρα, αριστεροπόδαρος και παίζει σε τέσσερις θέσεις. Το μεγαλύτερο μέρος της σταδιοδρομίας του το έχει περάσει ως ανασταλτικός μέσος και εξ ίσου έχει αγωνιστεί στις θέσεις των δύο κεντρικών αμυντικών και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η σταδιοδρομία του ξεκίνησε στη Ντρανσί το 2013 και έπειτα αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα Παρισίου. Από το 2014 είναι μόνιμος κάτοικος Βελγίου παίζοντας σε έξι συνολικά ομάδες της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου. Στον Παναιτωλικό υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους ως ελεύθερη μεταγραφή και θα φοράει τον αριθμό 4.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Αντούνες με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Bienvenue Fabien

Ο Φαμπιάν Αντούνες (Fabien Antunes) ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ενός χρόνου. Γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1991 στη Γαλλία και έχει αγωνιστεί στη χώρα του στη Drancy και τη Red Star, ενώ στη συνέχεια στο Βέλγιο σε Virton, Oostende, Sint Truiden, Westerlo.

Τρεις συν Ένας Δόθηκαν Δανεικοί

Τέσσερις δανεισμούς ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός για τους μικρότερους της ομάδας. Στην αρχή της εβδομάδας ανακοινώθηκε από τον Παναγρινιακό η τοπική μετακόμιση του τερματοφύλακα Βαγγέλη Κοντογιάννη. Ο Παναγρινιακός ευχαρίστησε τον Παναιτωλικό για τη συνεργασία που έχουν οι δύο ομάδες και ευχήθηκε στο Βαγγέλη τα καλύτερα για την καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Ο Αλέξανδρος Καββαδίας πήγε δανεικός στο Αιγάλεω και ο Σπύρος Σκόνδρας στην Επισκοπή, όπως ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός, και το αυτό θα πραγματοποιηθεί και για το Στάθη Μπελεβώνη στο προσεχές διάστημα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια