Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Έτοιμη η ΑΕΚ, πιθανή επιστροφή του Κυριακίδη

Έτοιμη η ΑΕΚ, πιθανή επιστροφή του Κυριακίδη

0
Παναιτωλικός ΑΕΚ Καμαρα
Παναιτωλικός ΑΕΚ Καμαρα

Ο Παναιτωλικός και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν το απόγευμα, 17:15, της Κυριακής στο πλάισιο της 26ης αγωνιστικής και έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες αρχίζουν να αναδιοργανώνονται με τις επιστροφές των διεθνών.

Ελπίδες για επιστροφή του Κυριακίδη

Ο Παναιτωλικός έχει προσθέσει στους Καμαρά και Η. Γιαννιώτη, τον Κυριακίδη τους δύο τελευταίους μήνες. Όπως φαίνεται, ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού ίσως καταφέρει να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, καθώς έχει μπει σε πιο εντατικούς προπονητικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες.

Το αυτό δεν ισχύει και για τους άλλους δύο τραυματίες «βραχείας ανάρρωσης», Μοράρ και Άργκους, οι οποίοι συνεχίζουν να μένουν εκτός προπονήσεων και είναι βέβαιο ότι θα απουσιάσουν και από τον επόμενο αγώνα.

Σχεδόν πλήρης η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ συμβαίνουν τα αντίθετα. Η Ένωση είχε στη σημερινή προπόνηση όλη την ομάδα, εκτός του Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός μπορεί να μην προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μεν, ακολούθησε δε ατομικό πρόγραμμα και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν πόσο έτοιμος θα είναι για τον Αγώνα της Κυριακής.

Ο Φωτιάς σφυρίζει το ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Ο Β. Φωτιάς του σωματείου Πέλλας θα είναι ο άρχων του κυριακάτικου αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι Παπαδάκης του σωματείου Ηρακλείου και Πάγκαλος του σωματείου Λασιθίου. Τέταρτος διαιτητής ορίστικε ο Παπαδόπουλος του σωματείου Μακεδονίας και παρατηρητής ο Ζαννετίδης από το σωματείου Δωδεκανήσου.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για