Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Επιστροφή Μέγα Χορηγού 2 Χρόνια Μετά

Επιστροφή Μέγα Χορηγού 2 Χρόνια Μετά

Παναιτωλικός: Χορηγός car.gr 2020-2021
Παναιτωλικός: Χορηγός car.gr 2020-2021

Φωτιά έχει πάρει το τμήμα προώθησης του Παναιτωλικού τις τελευταίες ημέρες και κλείνει τη μια χορηγία μετά την άλλη. Χθες ανακοινώθηκε η συνεργασία του Παναιτωλικού με την εταιρεία Πηγές Κωστηλάτας Α.Ε. και σήμερα ανακοινώθηκε η συμφωνία του Παναιτωλικού με το car.gr, το οποίο έχει και την ακριβότερη δυνατή θέση διαφήμισης μέσα στην ομάδα.

Παναιτωλικός Φανέλα 2016-2017
Παναιτωλικός: Φανέλα 2016-2017
Παναιτωλικός: Φανέλα 2017-2018
Παναιτωλικός: Φανέλα 2017-2018

Η εταιρεία Πηγές Κωσταλάτας Α.Ε. και ο Παναιτωλικός συνέχισαν τη συνεργασία, περνώντας από την προβολή τους μέσα στο γήπεδο στο μανίκι της φανέλας. Οι εκτιμήσεις μας για τα επιπλέον έσοδα που θα λάβει ο Παναιτωλικός μέσω αυτής της αναβάθμισης της συμφωνίας είναι 2 με 2.5 φορές περισσότερα από αυτά που έδινε η εταιρεία για τη διαφήμισή της μέσα στο γήπεδο.

Σημείωση: Το Emileon ως χορηγός δεν πιάνεται

car.gr και στο Αγρίνιο

Όπως έγινε με τη συμφωνία της Κωστηλάτας, έτσι έγινε και με τη συμφωνία του car.gr. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας είναι από την Ήπειρο και στηρίζει για αρκετά χρόνια τις ομάδες της δυτικής Ελλάδας. Για ακόμη μία φορά πρώτος στη λίστα ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα με την αρκετά μεγάλη χορηγία για να μπει στο όνομα της ομάδας, όπως παλιά η Skoda Ξάνθη, ενώ διατηρούσε χορηγίες και στον Παναιτωλικό, όπως στο πίσω μέρος της φανέλας την περίοδο 2019-2020

Το car.gr μεταφέρθηκε από το πίσω μέρος της φανέλας στο μπροστινό με αρκετή αύξηση εσόδων για την ομάδα. Δεδομένου ότι στις καλές εποχές ο Παναιτωλικός έπαιρνε κάτι λιγότερο από 200.000 € από τους κύριους χορηγούς, φαίνεται ότι και με το car.gr η αύξηση αποδοχών για τον Παναιτωλικό θα είναι της τάξης 2 με 3 φορές πιο πάνω από αυτά που πλήρωνε πέρυσι η εταιρεία.

Σημείωση: Οι εκτιμήσεις γίνονται με βάση επίσημες τιμές των τελευταίων ετών

Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε με την ακόλουθη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Παναιτωλικού:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει την ανανέωση και αναβάθμιση της συνεργασίας με την εταιρεία Car.gr για τη περίοδο 2020-2021. Πλέον γίνεται Μέγας Χορηγός της ομάδας και θα προβάλλεται το λογότυπος της εταιρείας στο εμπρόσθιο μέρος της επίσημης εμφάνισης μας.

Η εταιρεία Car.gr ξεκίνησε το 1999 εισάγοντας την καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι αγοραπωλησίες οχημάτων στην Ελλάδα. Η ενασχόληση με τον κλάδο του αυτοκινήτου βοήθησε να κατανοηθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της Ελληνικής Αγοράς πολύ σύντομα.

Σήμερα η Car.gr αποτελεί τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης καινούριων και μεταχειρισμένων οχημάτων και μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα σε όλους τους κλάδους. Η τεχνογνωσία αυτή στον χώρο των αγγελιών οχημάτων αποτέλεσε το εφαλτήριο για την δραστηριοποίησή της στον γενικότερο κλάδο των αγγελιών.

Φιλοξενεί τις αγγελίες ιδιωτών και εμπόρων προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αγοράς και κάνοντας την αγοραπωλησία ακόμη πιο εύκολη. Καθημερινά προσφέρει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια επισκέπτες να κάνουν μια πλήρη έρευνα αγοράς, να συγκρίνουν και να βρουν ό,τι ψάχνουν.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη για τη συνέχιση και αναβάθμιση της συνεργασίας μιας και επιθυμεί την ανάπτυξη μια μακροχρόνιας σχέσης με την εταιρεία Car.gr ώστε η κοινή τους σύμπλευση να τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Εισακουστήκαμε

Εάν νομίζατε ότι πέσαμε έξω με το άρθρο Αποκλειστικό: Φεύγουν Χορηγοί, Καραδοκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.

Πρώτον, η συχνότητα «ενόχλησης» του Παναιτωλικού σε επιχειρήσεις για χορηγίες έχει αυξηθεί μετά τη δημοσίευσή του. Πλέον το τμήμα προώθησης του Παναιτωλικού κάνει τα αυτονόητα, χτυπάει θύρες επιχειρήσεων και δουλεύει με εξωστρέφεια.

…και δεύτερον με την πρώτη εμφάνισή μας ως «Titormos» στα δημοσιογραφικά θεωρεία του γηπέδου για την κάλυψη των φιλικών αγώνων με τον Αστέρα και τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr, ακούσαμε παράπονα για το προαναφερθέν άρθρο.

Οι παλαιότερες αναφορές μας στο θέμα με άρθρα όπως Ο Παναιτωλικός και οι αναιμικές χορηγίες του 2018 και Με λιγότερους Χορηγούς φέτος ο Παναιτωλικός, έγιναν για να θίξουν ακριβώς αυτό το τεράστιο πρόβλημα που στερούσε στον Παναιτωλικό δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως έσοδα.

car.gr αντί Τζόγος SuperLeague

Ενδεχομένως να υπάρχουν περισσότερες κρυμμένες συμφωνίες μεταξύ της εταιρείας στοιχηματισμού με έδρα φορολογικό παράδεισο που χορηγεί φέτος τη διοργάνωση. Η τελευταία φορά που είχε ο Παναιτωλικός χορηγό στη φανέλα, πέραν των επιχειρήσεων του Φώτη Κωστούλα, ήταν ο τζόγος του ΟΠΑΠ.

Η εταιρεία στοιχηματισμού με έδρα φορολογικό παράδεισο που χορηγεί φέτος τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ίσως είχε συμφωνία όπως αυτή με τον ΟΠΑΠ, δηλαδή η τοποθέτηση διαφήμισης σε ομάδες χωρίς χορηγούς με ένα ενδεικτικό ποσό.

Η εμφάνιση του car.gr σε αυτή την περίπτωση έγινε πιθανόν για την αποφυγή της επιβολής διαφημιζόμενου από τη διοργάνωση με λιγότερα έσοδα από αυτά που θα μπορούσε να «τσιμπήσει» από μία καλύτερη συμφωνία με κάποια άλλη εταιρεία, όπως το car.gr.

Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες, αλλά θα μπορούσαν να είναι και πραγματικότητα, δεδομένου του πώς δούλεψε το σύστημα αυτό τα προηγούμενα χρόνια.

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια