Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Επιστρέφουν οι Δανεικοί

Επιστρέφουν οι Δανεικοί

0
Προπόνηση

Οι δανεικοί που είχε παραχωρήσει ο Παναιτωλικός την προηγούμενη χρονιά, άρχισαν σιγά σιγά να επιστρέφουν στην ομάδα, με τη λήξη των υποχρεώσεων στις ομάδες που έπαιζαν.

Στο Αγρίνιο πλέον βρίσκονται οι:

  • Χαντάκιας, ο οποίος επέστρεψε από τοκ ΑΟΚ
  • Σταματόπουλος και Βακράκος που έπαιζαν στον Ναυπακτιακό Αστέρα
  • Γεωργούσης, Κουσιάδης και Πριόνας που έπαιζαν στον Τηλυκράτη

Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται, με τον Δέλλα να παραμένει για μία βδομάδα ακόμα στο Αγρίνιο. Στο μεσοδιάστημα αυτό, μέχρι δηλαδή την επίσημη αποχώρηση του Τραϊανού από το Αγρίνιο, ίσως είναι και αυτό που θα μας παρουσίασει ο Παναιτωλικός τον αντικαταστάτη του Δέλλα.

Τέλος και με τη βούλα το πρωτάθλημα 2018-2019

Με την τυπική διαδικασία της επικύρωσης της βαθμολογίας έκλεισε η σημερινή συνεδρίαση της Super League. Η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε με 14 ψήφους υπέρ, απών τον Άρη και κατά ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Επίσης, λίγο πριν από την επικύρωση της βαθμολογίας, έπεσαν και οι υπογραφές για την ψηφιακή υποβοήθηση των διαιτητών, ή το κοινώς γνωστό στα ελληνικά ως VAR, ή όπως είναι η επίσημη ονομασία του «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ». Όπως και να έχει, δεν είναι τίποτα διαφορετικό από αυτό που υπάρχει χρόνια τώρα στην καλαθοσφαίριση και στην αντισφαίριση.

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για