Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Επικυρώθηκε η Βαθμολογία των Πρωταθλημάτων 2020-2021

Επικυρώθηκε η Βαθμολογία των Πρωταθλημάτων 2020-2021

0
Superleague 2018
Superleague 2018

Επικυρώθηκε η βαθμολογία στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας και στα επιμέρους μικρά, υποβιβασμού και ανάδειξης του πρωταθλητή, μολονότι ο Αλέξης Κούγιας, εκπροσωπώντας την ΑΕΛ, προσπάθησε να προσβάλει την τελική κατάταξη βαλλόμενος κατά του ΠΑΣ Γιάννινα, Καταγγελία Κούγια και ΑΕΛ για Υπόθεση Πολυϊδιοκτησίας.

Το πρόγραμμα όπως είχε οριστεί κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν αλλάζει. Αύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία, ενώ θα ακολουθήσει και η κλήρωση για το παιχνίδι Παναιτωλικός – Ξάνθη, όπου θα οριστούν οι ημερομηνίες και με ποια σειρά έδρας θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια.

Σε δεύτερο βαθμό πέρασαν φέτος τα πρωταθλήματα υποδομών, τα οποία και ακυρώθηκαν επίσημα από τη σημερινή συνεδρίαση για τις ομάδες Κ17 και Κ15. Τα πρωταθλήματα υποδομών σταμάτησαν στις 31 Οκτωβρίου και σήμερα συνεχίστηκαν οι υποχρεώσεις μόνο των ομάδων Κ19, οι οποίες βρίσκονται στην 8η αγωνιστική, με αρκετά παιχνίδια από την 7η να αναμένουν τη διεξαγωγή τους.

Σε σπαστά ελληνικά ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και κατά πλειοψηφία, με ψήφους 12 υπέρ και 3 κατά, η βαθμολογία των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων Super League Κ17 και Κ15 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια