Αρχική Απόψεις Ένας Χρόνος Titormos.gr

Ένας Χρόνος Titormos.gr

1
Κάνε Φου
Κάνε Φου

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος; Ο Titormos βγήκε στον αέρα στις 23 Αυγούστου του 2018 με σκοπό να προσφέρει κάτι παραπάνω και διαφορετικό στην ενημέρωση του Παναιτωλικού.

Η απόφαση πάρθηκε το πρωί 22 Αυγούστου του 2018 στη γνωστή <<Παναιτωλικοφωλιά>> της Βότση 11α, εν μέσω φρέντο και τυρόπιτας και μετά από μία 24ωρη μάχη με τα ψηφιακά έπεσε και το πρώτο άρθρο:

Σκοπός δεν ήταν η αναμετάδοση από τις παραδοσιακές <<αθηνέζικες>> δυνάμεις, οι οποίες έχουν τα μέσα για να παίρνουν τις αποκλειστικότητες, αλλά και τη δημιουργία του δικού μας περιεχομένου μέσω της δικής μας έρευνας. Έτσι δημιουργήθηκε και η αφορμή για τη διευρεύνηση των χορηγιών του Παναιτωλικού και την κατάσταση της ομάδας στο θέμα των εισόδων. Το κάτωθι άρθρο ήταν το πρώτο σε αναγνωσιμότητα με 600+ αναγνώσεις σε 2 μέρες… σε μια σελίδα ηλικίας μόλις 20 ημερών.

Αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ξεκίνησε μία προσπάθεια ενημέρωσης των φιλάθλων του Παναιτωλικού με προδιαγραφές μεγάλων ομάδων. Παρατηρήσαμε ότι ο Παναιτωλικός, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, δεν έμπαινε στον κόπο να ενημερώσει με γραφήματα τον κόσμο του και έτσι πήραμε την πρωτοβουλία και με τα λίγα μέσα και την καθυστερημένη ενημέρωση που είχαμε, καταφέρναμε να βγάλουμε τις ενδεκάδες της ομάδας μισή ώρα πριν τον αγώνα σε αυτή τη μορφή:

Παναιτωλικός - Άρης: Ενδεκάδα
Παναιτωλικός – Άρης: Ενδεκάδα

Νέες Υπηρεσίες

Για τη δεύτερη χρονιά του Titormos.gr συνεχίζουμε ό,τι χτίσαμε πέρσι και δημιουργούμε καινούργιες υπηρεσίες.

Όλη η ομάδα του Παναιτωλικού, με βιογραφικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή, είναι μόλις ένα κλικ μακρυά.

Ο Γιώργος έχει όλες του τις πληροφορίες εδώ, ενώ θα εμφανίζεται και μέσα στα άρθρα κάπως έτσι

Γιώργος Λιάβας
Εθνικότητα
gre Ελλάδα
Θέση
Κεντρικός αμυντικός μέσος, Αριστερός Πλάγιος αμυντικός, Δεξιός Πλάγιος αμυντικός
Height
1.75
Weight
72
Τρέχουσα ομάδα
Παναιτωλικός

Ολόκληρη η ομάδα βρίσκεται εδώ, τον οποίο σύνδεσμο μπορείτε να τον βρείτε και στον κύριο κατάλογο (στα ελληνικά μενου), στην επιλογή Ομάδα->2019-2020.

Οι νέες υπηρεσίες συνεχίζονται με το Ημερολόγιο του Παναιτωλικού. Το ημερολόγιο είναι αυτό που περιέχει όλες τις δραστηριότητες της ομάδας και επίσης είναι και αυτό που θα σε υπενθυμίσει εισάγοντας το συμβάν στο δικό σου ημερολόγιο

Εάν εσύ που διαβάζεις θέλεις να ενσωματώσεις το ημερολόγιο του Titormos.gr στη σελίδα σου μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα βάζοντας σε όποιο σημείο θέλεις στη σελίδας σου τον κάτωθι κώδικα

<script class="ai1ec-widget-placeholder" data-widget="ai1ec_agenda_widget" data-events_seek_type="events">
  (function(){var d=document,s=d.createElement('script'),
  i='ai1ec-script';if(d.getElementById(i))return;s.async=1;
  s.id=i;s.src='//titormos.gr/?ai1ec_js_widget';
  d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s);})();
</script>

-Τελείωσες ρε μεγάλε;

Όχι, δεν τελειώνουμε εδώ. Sυνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και εάν όλα πάνε καλά θα ανακοινώσουμε και νέα πράγματα μέσα στις επόμενες ημέρες. Οι υπηρεσίες που προσπαθούμε να προσθέσουμε στη σελίδα είναι μοναδικές για ομάδα της περιφέρειας και αυτό φαίνεται ήδη από την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει μόνο και μόνο από το στήσιμο της σελίδας.

Η δημιουργία της σελίδας έγινε από ένα άτομο. Η σύνταξη/αρθρογραφία/αντιγραφή/ενημέρωση στον Titormo γίνεται από το ίδιο άτομο και κάθε μέρα από αυτές τις 365 μέρες ήταν ευχάριστη η λειτουργία, η μορφοποίηση, ο εμπλουτισμός και η συντήρηση της.

Εάν είναι δυνατό, θα πολλαπλασιάσουμε το δυναμικό μας… και φανταστείτε τι έχει να γίνει, εάν με μόνο ένα άτομο καταφέραμε όλα αυτά.

Ευχαριστώ για τη στήριξη και ελπίζω να περάσουμε μαζί και αυτή τη χρονιά, βλέποντας στα κλεφτά και την Ευρώπη.

Το υλικό του Titormos.gr βρίσκεται στην παρούσα σελίδα και επίσης στους επόμενους συνδέσμους:

https://www.vidlii.com/user/Titormos

https://www.bitchute.com/channel/titormos/

facebook

twitter

https://www.youtube.com/channel/UC_C3bOyysE-GM_2oAe-m8Xg

1
Leave a Reply

1 Σχολίασε στο Άρθρο
0 Σχόλια Άρθρου
0 Ακόλουθοι
 
Το Σχόλιο με τις περισσότερες αντιδράσεις
Το πιο δημοφιλές Σχόλιο
1 Σχόλια Συντακτών
  Εγγραφή  
νεότερο παλαιότερο καλύτερο
Ειδοποίηση για
StrapOff

Συγχαρητήρια Titormos.gr πάντα τέτοια!!!