Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Εκτός Ματσόλα και Μεντίνα, Αισιοδοξία για το Λιάβα

Εκτός Ματσόλα και Μεντίνα, Αισιοδοξία για το Λιάβα

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Ματσόλα
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Ματσόλα

Άρχισε ο πονοκέφαλος για το Μάκη Χάβο, καθώς σε αγώνες συντήρησης με τις τοπικές ομάδες Αγρινίου και Μεσολογγίου, ο Παναιτωλικός έχασε το βασικό επιθετικό του.

Ο Ματσόλα τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με την Α.Ε. Μεσολογγίου και αντικαταστάθηκε στο 11′ από το Μεντόζα. Από την αρχή τα πράγματα έδειχναν δύσκολα για τον Αργεντινό και επιβεβαιώθηκε ο φόβος για θλάση στο δικέφαλο μετά και τα αποτελέσματα των εξετάσεών του. Ο χρόνος επιστροφής στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι περίπου στις τρεις εβδομάδες, οπότε στόχος είναι να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την 7η αγωνιστική στο Αγρίνιο, έχοντας σίγουρη την απουσία του από τα επόμενα δύο εκτός έδρας με τη Λαμία και τον Ατρόμητο αντίστοιχα.

Θλάση ταλαιπωρεί και το Μεντίνα εδώ και μέρες, ο οποίος απουσίασε από τα φιλικά παιχνίδια. Στη δεξιά πλευρά ο Μάκης Χάβος έχει εναλλακτικές με το Λιάβα να είναι μία από τις παραδοσιακές επιλογές, εάν καταφέρει να ξεπεράσει τις μυικές ενοχλήσεις που έχει, αλλά και τον Αρθούρα που μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά μεσοαμυντική και αμυντική πλευρά.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια