Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Έγιναν Επαγγελματίες οι Σκιαδάς και Σκόνδρας

Έγιναν Επαγγελματίες οι Σκιαδάς και Σκόνδρας

0
Βασίλης Σκιαδάς (αριστερά) - Σπύρος Σκόνδρας
Βασίλης Σκιαδάς (αριστερά) - Σπύρος Σκόνδρας

Μετά τους Καλαντζή και Κοντογιάννη (Έγιναν Επαγγελματίες οι Κοντογιάννης και Καλαντζής), σειρά πήραν οι Βασίλης Σκιαδάς και Σπύρος Σκόνδρας για να υπογράψουν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια. Οι μικροί πήραν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι και πήραν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα δύο μεγάλα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Ο Σκόνδρας πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και έπαιξε για 31′ λεπτά αντικαταστώντας το Βέργο. Ο Σκιαδάς δοκιμάστηκε και στα δύο παιχνίδια, στο παιχνίδι με τον Αστέρα ξεκίνησε ως βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας, παίζοντας για 59 λεπτά, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα car.gr μπήκε ως αλλαγή του Ντάλσιο στο 80′.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκαν από τα Τμήματα Υποδομής της ομάδας μας και συμμετείχαν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας.

Ο μεσοαμυντικός Βασίλης Σκιαδάς (γεννημένος στις 25.06.2002) και ο μεσοεπιθετικός Σπύρος Σκόνδρας (γεννημένος στις 06.04.2001).

Έτσι από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της επαγγελματικής ομάδας ανήκουν 12 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια