Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Διακοπή Προπονήσεων Λόγω Κορονοϊού

Διακοπή Προπονήσεων Λόγω Κορονοϊού

0
ακαδημίες Παναιτωλικού
ακαδημίες Παναιτωλικού

Σε πλήρη αναστολή των δραστηριοτήτων του περνάει ο Παναιτωλικός. Μετά την ανακοίνωση του ερασιτέχνη, σειρά πήρε και το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο και παύει τη διακοπή και των προπονήσεων, μιας και η αγωνιστική δραστηριότητα έχει παγώσει από την αρμόδια αρχή. Ο Παναιτωλικός είχε κανονίσει την Τετάρτη 12/3 για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα για σήμερα Σάββατο 14/3, αλλά μερικές ώρες από την ανακοίνωσή του ακυρώθηκε.

Ακολουθεί η ανακοίνωση την οποία μπορείτε να διαβάσετε και στο panetolikos.gr:

Συμμετέχοντας στα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του COVID-19 και μετά την απόφαση του Δ.Σ. της Super League για αναστολή, μέχρι νεωτέρας, των Play – off και των Play – out, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει τη διακοπή των προπονήσεων της επαγγελματικής της ομάδας.

Αυτές τις ώρες προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και όλων των στελεχών της, όπως και η συμβολή όλων μας στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Περιμένουμε τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων καθώς και της Super League η οποία βρίσκεται σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, για να επανέλθουμε στους αγωνιστικούς χώρους όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια