Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Δανεικός ο Φακούντο Πέρες, Επαγγελματίας ο Κοντούρης

Δανεικός ο Φακούντο Πέρες, Επαγγελματίας ο Κοντούρης

0
Σωτήρης Κοντούρης
Σωτήρης Κοντούρης

Ο Αργεντίνος Φακούντο Πέρες και ο δικός μας Σωτήρης Κοντούρης είναι οι δύο τελευταίες προσθήκες του Παναιτωλικού λίγο πριν την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ο Φακούντο Πέρες θα ήρθε στο Αγρίνιο και θα καθίσει για ένα χρόνο, ως δανεικός από τη Λανούς. Ο Πέρες είναι δεξιοπόδαρος μέσος, 24 ετών, ο οποίος έχει παίξει στα άκρα και στον άξονα του κέντρου. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε ως βασικός σε 2 παιχνίδια, μπήκε ως αλλαγή σε 12 από τα 29 συνολικά παιχνίδια που έδωσε η Λανούς μέσα στο ’23.

Ο Σωτήρης Κοντούρης είναι επίσης μέσος, παιδί του ’05 και ο πιο νεαρός παίχτης της ομάδας. Ο Κοντούρης έγινε επαγγελματίας, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και υπέγραψε συμβόλαιο έως το Καλοκαίρι του ’26.

Ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τους παίχτες με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

Bienvenido Facundo

Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Φακούντο Πέρες (Facundo Martín Pérez) που αποκτήθηκε με ετήσιο δανεισμό από Lanús και οψιόν αγοράς. Γεννήθηκε στις 31.07.1999 στην Αργεντινή και έγινε επαγγελματίας πριν τρία χρόνια, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 100 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Lanús.

Επαγγελματίας ο Σωτήρης Κοντούρης

Επαγγελματικό συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026 υπέγραψε σήμερα ο Σωτήρης Κοντούρης. Γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 24.02.2005 και είναι μέλος των Τμημάτων Υποδομής του Παναιτωλικού από το 2018. Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19, ενώ τον τελευταίο χρόνο συμμετείχε σε προπονήσεις και σε φιλικούς αγώνες της επαγγελματικής ομάδας, της οποίας γίνεται μέλος και επίσημα από σήμερα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια