Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Δανεικός για ένα Χρόνο ο Αρθούρα

Δανεικός για ένα Χρόνο ο Αρθούρα

0
Χοακίν Αρθούρα
Χοακίν Αρθούρα

Έκλεισε και τυπικά το κεφάλαιο Αρθούρα, μετά την ανακοίνωση εκ των πλαγίων μέσω της ΠΑΕ Παναιτωλικός και την υποτιθέμενη συνέντευξη που παρέδωσε ο Αργεντίνος σε αθηναϊκή σελίδα, ενώ ίδιος βρίσκονταν ακόμα στην Αργεντινή.

Ο Αρθούρα έκλεισε για ένα χρόνο δανεικός στον Παναιτωλικό και γίνεται η 10η μεταγραφή του Παναιτωλικού, εξαιρουμένων των μικρών από την Κ19. Πριν τη μετάβασή του στο Αγρίνιο, επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Ρίβερ Πλέιτ, έτσι ώστε να μη βρεθεί εκτός συμβολαίου με τους Αργεντίνους όταν τελείωσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό.

Κάτω από το 50% η Αξία του Αρθούρα

Κυκλοφόρησαν διθύραμβοι για τη συμφωνία της ΠΑΕ Παναιτωλικός με τη Ρίβερ Πλέιτ για το συμβόλαιο του Αρθούρα. Στην πραγματικότητα αυτή είναι πάγια τακτική της Ρίβερ απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί ο παίχτης.

Για παράδειγμα, στις 28 Ιουλίου του 2017 ο παίχτης υπέγραψε συμβόλαιο δανεισμού με την Οσασούνα με δικαίωμα (οψιόν στα ελληνικά) αγοράς στο 1.750.000 €, στις 16 Ιουλίου του 2018 υπέγραψε με την Αλμερία επίσης δανεικός και με δικαίωμα αγοράς χωρίς να αναφέρεται ποσό. Τον Ιανουάριο του 2019 υπέγραψε με τη Νασιονάλ ακριβώς το ίδιο και τον Ιούλιο του 2019 υπέγραψε με τη Χουρακάν ακριβώς τα ίδια.

Αυτό που βγήκε από τον Παναιτωλικό είναι ότι η αποτίμηση του παίχτη είναι πλέον στις 600.000 €, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει κάτι για τις ικανότητες του παίχτη και αντικατοπτρίζει μόνο τη χρηματιστηριακή του αξία.

Ο Αρθούρα φαίνεται πως είναι ένας αρκετά αξιόλογος αμυντικός μέσος με αρκετή εμπειρία στα δύσκολα πρωταθλήματα της Νοτίου Αμερικής που θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Παναιτωλικό. Η παραπάνω ανάλυση έγινε διότι ο Παναιτωλικός διέρρευσε μόνος του τα ποσά, πράγμα που είναι αρκετά καχύποπτο καθώς το αποφεύγει δια ροπάλου να βγάζει τα οικονομικά των συμβολαίων προς τα έξω.

Ορίστηκε η διεξαγωγή της 3η Αγωνιστικής

Για τις 26 Σεπτεμβρίου ορίστηκε ο αγώνας μεταξύ Παναιτωλικού και Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 20:30. Το Ημερολόγιο είναι πάντα ενημερωμένο με όλους τους αγώνες του Παναιτωλικού και της Κ20.

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια