Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αστέρας Τρίπολης 2 – 0 Παναιτωλικός: Εκδρομή για Σουβλάκια

Αστέρας Τρίπολης 2 – 0 Παναιτωλικός: Εκδρομή για Σουβλάκια

0
Παναιτωλικός - Αστέρας: Φερνάντεθ 2-0
Παναιτωλικός - Αστέρας: Φερνάντεθ 2-0

Το «σα βγεις στον πηγαιμό για την Τρίπολη, σταμάτα στην Κόρινθο για σουβλάκια» έπραξε ο Παναιτωλικός, καθώς φάνηκε πως το μυαλό του δεν το είχε στο παιχνίδι. Η επίσκεψή του στην Τρίπολη έδειξε ότι η ομάδα είναι πολύ μακρυά από τις καλές εμφανίσεις και θέλει πολύ δουλειά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δε μπορούσε να είναι χειρότερος από το πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναιτωλικός έκανε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Το τέρμα του Μουνάφο στο 7ο λεπτό απλά προμήνυε αυτό που θα βλέπαμε στα επόμενα σχεδόν 40 λεπτά του ημιχ΄ρονου. Η άμυνά του Παναιτωλικού έδειχνε μουδιασμένη σε πολλές επιθετικές στιγμές του Αστέρα και αυτό ανάγκαζε τον Αρθούρα να τραβηχτεί πάρα πολύ πίσω, αφήνοντας κενά στο κέντρο της ομάδας.

Στο επιθετικό κομμάτι ο Παναιτωλικός έδειξε ακριβώς το ίδιο κακό του πρόσωπο που είδαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι επιθετικές εκδηλώσεις ήταν μηδαμινές με τη μπάλα να περνάει πολύ δύσκολα τη γραμμή του κέντρου. Τα λάθη στις μεταβάσεις ήταν αυτά που στοίχισαν στον Παναιτωλικό την ευκαιρία να βγει στην επίθεση με αξιώσεις. Τα πολλά λάθη σε συνδυασμό με την καλή ανασταλτική λειτουργία του Αστέρα στο κέντρο και στην άμυνα, δεν άφησαν τον Παναιτωλικό να κάνει ούτε μία τελική φάση. Ο Παναιτωλικός πήγε στο ημίχρονο με μηδέν (0) τελικές, 53% κατοχή και δύο κίτρινες κάρτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε την ομάδα χωρίς αλλαγές. Από το 62′ έκανε τις πρώτες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Ματσόλα που πέρασε αντί του Βέργου δεν κατάφερε να πάρει μπαλιές, ενώ η αλλαγή του Αρθούρα με τον Τσιγγάρα δεν βοήθησε την ομάδα να πάρει χώρους στο κέντρο.

Η πίεση του Αστέρα δε σταμάτησε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς το 1-0 ήταν πολύ εύθραυστο και οι αρκάδες ήθελαν ένα δεύτερο τέρμα για να εξασφαλίσουν τη νίκη. Αυτό που δεν κατάφερε ο Μουνάφο και ο Κρέσπι στο 55 και στο 58, το κατάφερε στο 69 ο Φερνάντεθ, δίνοντας στην ομάδα του σαφές προβάδισμα. Εκεί λίγο-πολύ τελείωσε το παιχνίδι, δεδομένης και της εμφάνισης του Παναιτωλικού. Οι αλλαγές του Δέλλα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν έκαναν τη διαφορά, καθώς η ανάπτυξη και το στήσιμο της ομάδας δεν άλλαξε, απλά ξεκούρασε κάποιους παίχτες.

Τα στατιστικά στο τέλος του ημιχρόνου δείχνουν υπεροχή στην κατοχή της μπάλας για τον Παναιτωλικό με 56%, ενώ υστερεί σε όλα τα υπόλοιπα. Οι τελικές του Παναιτωλικού ήταν μόλις 3, όλες στο δεύτερο ημίχρονο, έναντι 15 του Αστέρα (10 στο δεύτερο). Ο Κνετ έκανε 8 αποκρούσεις και 3 ο Τσιφτσής, ενώ φορτώθηκε με 4 κίτρινες κάρτες, αντί μίας του Αστέρα.

Μετά το τέλος του Αγώνα, Δέλλας και Μανθάτης εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη σημερινή εμφάνιση, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δήλωσε πως οι παίχτες του έκαναν την τέλεια εμφάνιση.

Πρώτο Ημίχρονο

1′ Παρατηρήσεις στο διαιτητή στον Αρθούρα για δυνατή προβολή που έκανε. Το φάουλ εκτελεί ο Μουνάφο με γέμισμα στην περιοχή, η άμυνα του Παναιτωλικού διώχνει τη μπάλα.

5′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό στα δεξιά της επίθεσης το οποίο θα το εκτελέσει ο Μάζουρεκ. Ο Μάζουρεκ εκτελεί δίπλα στο Ντάλσιο, παίρνει τη μπάλα πάλι, κάνει ένα γέμισμα το οποίο καταλήγει στα χέρια του Τσιφτσή.

7′ Ο Ρετζίς από τη δεξιά πλευρά κάνει γέμισμα στο Μπαράλες στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπαράλες βγάζει πάσα με το κεφάλι στο Μουνάφο που είναι αφύλακτος στη μικρή περιοχή και κάνει το 1-0 με προβολή, ενώ ο Κνετ ήταν εξουδετερομένος.

14′ Φάουλ στο ημικύκλιο της περιοχής του Κνετ για τον Αστέρα. Το κέρδισε ο Μπαράλες από τον Αρθούρα, ο οποίος πήρε και την κίτρινη κάρτα.

15′ Εκτέλεσε ο Αλβάρεζ απευθείας, η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του Κνετ.

20′ Καμία τελική για τον Παναιτωλικό σε αυτά τα πρώτα λεπτά, ο οποίος έχει μεγάλο πρόβλημα στη μετάβαση της μπάλας στην επίθεση.

23′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Ριέρα ελευθερώνεται, κάνει γέμισμα στην περιοχή από τα αριστερά και μπροστά από την περιοχή του Κνετ, ο Μπαράλες κάνει την κεφαλιά ανενόχλητος και η μπάλα καταλήγει για λίγο εκτός εστίας. Αυτή είναι η έκτη τελική για τον Αστέρα.

24′ Κίτρινη κάρτα στο Μάζουρεκ για προβολή από πίσω.

30′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αστέρα, ο οποίος βγήκε στην αντεπίθεση από τα αριστερά με το Σίτο, ο Σίτο έβγαλε γέμισμα χαμηλά στο Μπαράλες μέσα στην περιοχή με τον Αρθούρα να τον παρενοχλεί και να τον αναγκάζει να αφήσει τη μπάλα να κυλήσει εκτός αγωνιστικού χώρου.

37′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. ο Ντάλσιο έκανε γέμισμα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και ανάγκασε τον Τσιφτσή να βγει με δυσκολία και να διώξει σε κόρνερ.

39′ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Κρέσπι βγήκε στην επίθεση, ο Κρέσπι έκανε δυνατό σουτ, αλλά ο Κνετ έδιωξε.

45′ Τέλος Ημιχρόνου

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.

51′ Μικρή διακοπή στο παιχνίδι για τραυματισμό του Μπαράλες στη μέση, σε επαφή με το Μαλή.

52′ Πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό. Ο Ντάλσιο έκανε το γέμισμα από τα αριστερά, ο Ταχάρ σηκώθηκε μόνος του στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, αλλά αυτή κατέληξε χωρίς δύναμη στα χέρια του Τσιφτσή.

55΄ Καλή ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Μουνάφο μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να απειλήσει, αλλά κλείστηκε, έβγαλε με το τακουνάκι στο Μπαράλες, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ευτυχώς βρήκε σε σώματα.

58′ Εκπληκτική ενέργεια του Κρεσπί έξω απο την περιοχή, έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Κνετ να κάνει μία δύσκολη επέμβαση, διώχνοντας τη μπάλα κόρνερ.

61΄Αλλαγές για τον Αστέρα. Εκτός Ριέρα, μέσα Φερνάντεθ, Εκτός Σίτο, μέσα Καπίγια.

62′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό: Ματσόλα και Τσιγγάρας στις θέσεις των Βέργο και Αρθούρα.

66′ Ο Καπίγια από τα αριστερά έκανε ένα ωραίο γέμισμα στην περιοχή του Κνετ, εκεί βρίσκονταν μόνοι τους δύο παίχτες του Αστέρα, ο Φερνάντεθ πήρε τελικά την κεφαλιά και την έστειλε εκτός εστίας.

67′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό από τα δεξιά. Εκτελεί με γέμισμα ο Ντάλσιο, ο διαιτητής σφυρίζει επιθετικό στην επαφή του Μαλή με τον Τσιφτσή.

68′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, έξω ο Μανθάτης και τη θέση του παίρνει ο Αριγίμπι.

69′ 2-0 για τον Αστέρα. Ο Φερνάντεθ παίρνει τη μπάλα μέσα στην περιοχή από τη μετάβαση του Μπαράλες, περνάει το Μαλή και μόνος του έπειτα στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κνετ.

72′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού στον αγώνα για να πετύχει ένα τέρμα. Ο Μάζουρεκ παίρνει τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής, κάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα πήγε πάνω στον Τσιφτσή που τη σταμάτησε εύκολα.

77′ Αλλαγή για τον Αστέρα, ο Μπελόκ μπαίνει στη θέση του Μουνάφο.

78′ Ο Μπαράλες πήρε τη μπάλα από τα αριστερά με γέμισμα, έλεγξε τη μπάλα και σε πρώτο χρόνο έκανε το σουτ, το οποίο σταμάτησε ο Κνετ.

79′ Κίτρινη κάρτα στο Σουάρεθ για φάουλ στο Ντίαζ.

81′ Κίτρινη κάρτα στον Αριγίμπι για τράβηγμα σε εξελισσόμενη αντεπίθεση του Αστέρα.

82′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Γιάκολις και Τζανακάκης μπαίνουν στις θέσεις των Ταχάρ και Κωνσταντόπουλο. Ο Λιάβας τραβήχτηκε στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γιάκολις περνάει στα δεξιά και πηγαίνει αριστερά ο Αριγίμπι.

87′ Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα από το Μπαράλες, ο οποίος έστρωσε στο Φερνάντεθ σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ του δεύτερου πέρασε για λίγο έξω από τη δεξιά πλευρά της εστίας του Κνετ.

88′ Κίτρινη κάρτα στο Ντάλσιο για επικίνδυνη προβολή πάνω στο Ρέτζις.

89′ Αλλαγή για τον Αστέρα, Αλί Μπάμπα στη θέση του Ρέτζις.

90′ 4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+4 Τέλος Αγώνα.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια