Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Άρης – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Άρης – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Άρης - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες
Άρης - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Σε λίγα λεπτά, 24/10 16:00, ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλέανθης Βικελίδης στο πλαίσιο της 7η αγωνιστικής. Ο Άρης παρατάσσεται χωρίς προβλήματα, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει να έχει τις απουσίες της προηγούμενης εβδομάδας.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου ακολουθεί τη συνταγή της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία και ξεκινάει την ομάδα με τρεις παίχτες στο κέντρο και έναν επιθετικό, παίζοντας 4-5-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Μελίσσας και στο κέντρο της άμυνας οι Μαλής – Κορνέλιους. Στα αριστερά της άμυνας παίζει ο Αντούνες και στα δεξιά ο Λούι. Στο κέντρο βρίσκεται ο Βαρόνε ως αμυντικός μέσος και μπροστά του οι Τσιγγάρας και Φλόρες. Στην επίθεση είναι ο Βέργος, στα δεξιά του ο Μόρσεϊ και στα αριστερά του ο Ντουάρτε.

Στον πάγκο είναι οι εξής: Καρέλης, Βργκοτς, Φυτόπουλος, Μπακαδήμας, Μπελεβώνης Χρήστος και Ευστάθιος, Σκιαδάς, Αποστολάκης και ο Ροντρίγκεζ.

Ενδεκάδα Άρη

Ο ‘Ακης Μάντζιος παρατάσσει τον Άρη με 4-2-3-1. Ο Κουέστα ξεκινάει στο τέρμα, οι Μπράμπετς και Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ο Σούντκρεν στα δεξιά και ο Γκάνεα στα αριστερά. Στο κέντρο παίζουν οι Ντιαγέ και Τζέγκο, στα άκρα της επίθεσης παίζουν οι Ματέο και Μπρούνο Γκάμα και στον άξονα ο Μπερτόλιο πίσω από τον Καμαρά.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ντε Μάτος, Αγμπενιενού, Δεληζήσης, Μαντσίνι, Μάνος, Ιτούρμπε, Ματίγια, Σάκιτς και ο Σάσα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια