Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Άρης 2 – 0 Παναιτωλικός

Άρης 2 – 0 Παναιτωλικός

0
Άρης - Παναιτωλικός
Άρης - Παναιτωλικός

Δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς ο Παναιτωλικός και έχασε στο Χαριλάου με δύο τέρματα από τα 11 βήματα. Από το 60′ έμεινε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Μοράρ με δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο πάνω σε αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα του αγώνα δείχνει και την όλη εικόνα του αγώνα. Ο Άρης ήταν πιο επιθετικός κυρίως από τα δεξιά με το Φετφατζίδη, ο οποίος είχε απέναντι του το Λουσέρο, ο Χάβος προσπάθησε να αλλάξει την οργάνωση της ομάδας πετυχαίνοντάς το με την αλλαγή του Μιμίτο, αλλά σε συνδιασμό με την αποβολή του Μοράρ, δεν κατάφερε να είναι τόσο επιθετικός ώστε να γυρίσει τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικό, παρότι ήταν με 10 παίχτες δημίουργησε φάσεις και έφτασε κοντά στο τέρμα με δύο καλές ευκαιρίες, το δοκάρι του Μαρσιάλ και την αντεπίθεση των Αριγίμπι-Μπαΐροβιτς όπου ο δεύτερος ήταν για λίγο εκτός θέσης.

Πρώτο Ημίχρονο

5′ Ο Φετφατζίδης κάνει την παράλληλη για τον Ντιγκινί και αυτός με σουτ κάνει το 1-0, αλλά ο βοηθός υποδεικνύει οφσάιντ και το τέρμα δε μετράει.

8′ Νέα επίθεση του Άρη με τον Ιντέγε να είναι παρολίγο αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μικρή περιοχή, ο Γιαννακόπουλος πέφτει και κλέβει τη μπάλα από τα πόδια του παίκτη του Άρη.

15′ Ο Ντιγκινί μπαίνει στην περιοχή με το Μαρσιάλ να τον κόβει καθαρά βάζοντας το σώματου. Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για παράβαση.

21′ Φάουλ για τον Άρη αρκετά εκτός περιοχής, το οποίο φέρνει πολύ κόσμο στην περιοχή του Παναιτωλικού, ο Ματίγια το εκτελεί άσχημα και τη μπάλα διώχνει ο Ντάλσιο.

23′ Μοιρασμένο το παιχνίδι κατοχής και για τους δύο.

24′ Ο Φετφατζίδης και ο Σούντγκρεν κάνουν το 1-2, αλλά κόβονται από την άμυνα του Παναιτωλικού μόλις μπουν στην περιοχή. Στη συνέχεια ο Φετφατζίδης ανεβαίνει από τα δεξιά, ο Γιοβάνοβιτς πέφτει και κόβει τη μπάλα.

26′ Πέναλτι για τον Άρη, ο Ταχάρ ανατρέπει εντός περιοχής το Γκάμα. Ο ίδιος εκτελεί το πέναλτι και κάνει το 1-0.

31′ Πέναλτι για τον Άρη και κίτρινη κάρτα στο Ντίαζ για αντικανονική παρέμβαση πάνω στο Σούντγκρεν.

32′ Το πέναλτι εκτελεί ο Ιντέγε και κάνει το 2-0

34′ Παρέμβαση με το χέρι του Μοράρ πάνω στο Ρόυζ σε διεκδίκηση της μπαλας. Το χέρι του Μοράρ βρίσκει στο πίσω μέρος του λαιμού του Ρόουζ και ο Ρουμάνος δέχεται κίτρινη κάρτα.

37′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με το Σάσα, ενώ ο Γιαννακόπουλος ήταν εξουδετερομένος στο έδαφος, ο βοηθός καταλογίζει οφσάιντ και η φάση σταματά.

40′ Και πάλι οφσάιντ ο Μοράρ, ο Ρουμάνος μαζί με το Ντίαζ πιάνονται σε θέση οφσάιντ σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με την άμυνα του Άρη να έχει διαβάσει πάρα πολύ καλά την επίθεση του Παναιτωλικού.

45′ Ένα λεπτό επιπλέον χρόνος

45’+1 Φάουλ πάνω στο Ντίαζ από το Σάσα ο οποίος παίρνει και κίτρινη κάρτα.

45’+2 Τέλος ημιχρόνου

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μιμίτο στη θέση του Τσιγγάρα.

52′ Εκτέλεση κόρνερ από το Μοράρ, ο Μαρσιάλ πιάνει μια κεφαλιά που δίνει αρκετό ύψος στη μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα διώχνει η άμυνα του Άρη.

53′ Κίτρινη κάρτα στον Κόρχουτ για φάουλ πάνω στο Ντίαζ.

55′ Ο Ιντέγε και ο Γιοβάνοβιτς διεκδικούν τη μπάλα, ο Γιοβάνοβιτς διώχνει τη μπάλα και οι δύο τους καταλήγουν στο έδαφος με το Γιοβάνοβιτς να πέφτει πάνω στον Ιντέγε. Ο Ιντέγε κάνει έντονες παρατηρήσεις στο διαιτητή και δέχεται την κίτρινη κάρτα.

60′ Αποβολή για το Μοράρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο στο Βέλεθ.

63′ Ανεβαίνει από τα δεξιά ο Ντίαζ με καλές προϋποθέσεις, βγάζει μία μπαλιά στην καρδιά της περιοχής του Άρη, ο Ντάλσιο κάνει ένα γυριστό το οποίο διώχνει τη μπάλα από την περιοχή.

65′ Αλλαγή για τον Άρη, ο Ντουάρτε στη θέση του Ντιγκινί και ο Μπα στη θέση του Σάσα.

69′ Κίτρινη στο Ντουάρτε για φάουλ.

71′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό σε πολύ καλή θέση, το οποίο φέρνει και πολύ κόσμο στην περιοχή του Άρη. Εκτελεί ο Ταχάρ απευθείας, η μπάλα καταλήγει έξω.

76′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Αριγίμπι στη θέση του Ταχάρ.

77′ Αλλαγή για τον Άρη, ο Τόνσο στη θέση του Γκάμπα.

80′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μπαΐροβιτς στη θέση του Ντάιζ.

81′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με το Ντουάρτε τον Ιντέγε και ξανά το Ντουάρτε να προσπαθούν μέσα από την περιοχή με σουτ, αλλά να μη βρίσκουν στόχο. Στο σουτ του Ιντέγε η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Λουσέρο, ο οποίος για τη συνέχεια της φάσης είναι στο έδαφος.

83′ Ο Φετφατζίδης κάνει σέντρα από τα δεξιά με στόχο τον Ιντέγε μέσα στην περιοχή. Στη διεκδίκηση του Ιντέγε με το Σανιά, ο δεύτερος χτυπάει στο πίσω μέρος του κεφαλιού και υπάρχει μια μικρή διακοπή στο παιχνίδι.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+1 Ο Ιντέγε παίρνει τη μπάλα από το Γιοβάνοβιτς και μπαίνει στην περιοχή, κάνει ένα ανάποδο σουτ χωρίς αποτέλεσμα.

90’+2 Ο Φετφατζίδης κινείται από τα δεξιά, κάνει το σουτ συρτά, ο Γιαννακόπουλος πιάνει τη μπάλα.

90’+3 Ο Μπαΐροβιτς στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Αριγίμπι από τα αριστερά, το τέρμα ακυρώνεται λόγω αντικανονικής θέσης του Βόσνιου.

90’+4 Τέλος Παιχνιδιού

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για