Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αποστολή για το Κύπελλο και τη 12η Αγωνιστική

Αποστολή για το Κύπελλο και τη 12η Αγωνιστική

0
Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός
Κύπελλο Ελλάδος: Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός

Είναι άγνωστο το πώς θα αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αναστασίου το σημερινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα έχει εκβιάσει την επιστροφή παιχτών λόγω των κενών που έχουν δημιουργηθεί με τους τραυματισμούς και οι παίχτες αυτού δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Μπαρμπόζα, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ενσωματωθεί και εγκλιματιστεί μετά την απουσία πολλών εβδομάδων.Το αυτό ισχύει και για παίχτες όπως ο Μεντόζα, ο Βργκοτς και ο Αντούνες, οι οποίοι θα έστρεφαν αρχές και μέσα Δεκεμβρίου για τους δύο τελευταίους, αλλά τους βλέπουμε από τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τον Παναθηναϊκό στις αποστολές της ομάδας.

Ο Παναιτωλικός ταξίδεψε χθες για το Βόλο, απ’ όπου θα επιστρέψει το Σάββατο το βράδυ, θέλοντας να μειώσει τις μετακινήσεις για τα δύο παιχνίδια με τη Νίκη Βόλου και το Βόλο ΝΠΣ. Η αποστολή με τη Νίκη Βόλου θα είναι ίδια, επομένως, και για το παιχνίδι με το Βόλο ΝΠΣ για το παιχνίδι της 12η αγωνιστική.

Από θέμα τραυματισμών και απουσιών, Ντίαζ, Λιάβας και Βαρόνε είναι τραυματίες, Μαλής και Σκιαδάς άρρωστοι, ενώ ο Περέιρα παρέμεινε στο Αγρίνιο λόγω της προγραμματισμένης επίσκεψης σε γιατρό για τον τραυματισμό στο χέρι του.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Ροντρίγκες, Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόζα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, οικογένεια Μπελεβώνη, Φλόρες, Μελίσσας, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, Παρδαλός, Μεντόζα, Τσιγγάρας και Μπακαδήμας.

Για τον αγώνα που ξεκινά στις 15:00, η Νίκη Βόλου παρατάσσεται με ολόκληρο το δυναμικό της, πλην τριών ποδοσφαιριστών τους Πάνος, Γκαρσία και Ροχάνο. Η αποστολή της Νίκης Βόλου αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Περιστερίδης, Αποστολίδης, Γ. Κυρίτσης, Τζοβάρας, Παναγιωτίδης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Κυριακίδης, Μπόσιο, Μέτσε, Τσουκαλάς, Μπάλλας, Βλαχομήτρος, Κάσσος, Βασιλείου, Μιράντα, Αλτιντζής, Τζιώρας.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναθηναϊκός 2 – 0 Παναιτωλικός: Μοίρασε Δώρα
Επόμενο άρθροΝίκη Βόλου 0 – 1 Παναιτωλικός: Με το Βλέμμα στο Πρωτάθλημα
Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια