Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αποκτήθηκε ο Χουάν Ακόστα

Αποκτήθηκε ο Χουάν Ακόστα

Ακόστα Μεταγραφή
Ακόστα Μεταγραφή

Ο Παναιτωλικός κλείνει τη μεταγραφική περίοδο με την προσθήκη του Χουάν Πάμπλο Ανιόρ Ακόστα, Juan Pablo Añor Acosta. Ο Ακόστα είναι Βενεζουελάνος, 26 ετών, αλλά έχει χαρτιά και από την Ισπανία, παίζει ως μεσοεπιθετικός, με λιγοτερη συχνότητα στο δεξί άκρο της επίθεσης και είναι αριστεροπόδαρος με ύψος 1.76.

Στη σταδιοδρομία του, η οποία ξεκίνησε επαγγελματικά μετά τη μεταγραφή του από την Κ19 της Μάλαγα στη Μάλαγα Β’ το 2013, έπαιξε στη Μάλαγα, έπειτα ως δανεικός στη Χουέσκα και επέστρεψε στη Μάλαγα μέχρι το 2020. Για δύο χρόνια μεγακόμισε στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Αίν και μετά από 6 μήνες παραμονής ως άνεργος, έπαιξε στην ομώνυμη ομάδα της γενέτειράς του, Καράκας.

Ο Ακόστα έρχεται στον Παναιτλωικό χωρίς να έχει παίξει παιχνίδια με την Καράκας στο καινούργιο καθώς αυτό ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο. Την προηγούμενη χρονιά, η οποία τελείωσε για τη Βενεζουέλα στα τέλη Οκτωβρίου, ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ είχε συμμετοχές και στην εθνική της χώρας του.

Ο Παναιτωλικός δεν ανακοίνωσε ούτε για τον Ακόστα τη διάρκεια του συμβολαίου του, σε μία συνήθεια που ξεκίνησε ξαφνικά αυτό το Χειμώνα, ενισχύοντας τη διάθεση απομόνωσης που έχει η εταιρεία.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΒόλος ΝΠΣ 2 – 3 Παναιτωλικός: Παιχνίδι Τακτικής και Ψυχολογίας
Επόμενο άρθροΣτον Παναιτωλικός ο Αλέξανδρος Βοΐλης
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια