Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αποκλειστικό: Φεύγουν Χορηγοί, Καραδοκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα

Αποκλειστικό: Φεύγουν Χορηγοί, Καραδοκεί ο ΠΑΣ Γιάννινα

Δολλάριο Ζιμπάμπουε
Δολλάριο Ζιμπάμπουε

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος θα ασχοληθούμε με τις χορηγίες του Παναιτωλικού και θα αναλύσουμε τις κινήσεις της ομάδας στον οικονομικό τομέα, αλλά σε μεταγενέστερο άρθρο και όταν θα έχουν κλείσει οι συμφωνίες. Ανατρεπτικό είναι το θέμα των εσόδων στον Παναιτωλικό μέχρι και τι στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο καθώς υπάρχει μία τάση φυγής αρκετών επιχειρήσεων από τον Παναιτωλικό.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για του χορηγούς του 2018 και του 2019.

Τα πράγματα, για τρίτη χρονιά που χαρτογραφούμε το συγκεκριμένο θέμα, φαίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τον Παναιτωλικό. Η αποχώρηση μεγάλων χορηγών είναι σχεδόν δεδομένη, ενώ αρκετές μέρες πριν που ξεκίνησαν οι επαφές μας για τη συλλογή στοιχείων ήταν σε στάσιμη κατάσταση.

Ο Παναιτωλικός ακολουθεί για πολλοστή χρονιά την παθητική τακτική και αναμένει στο Δοκίμι να χτυπήσει η πόρτα για να τους δώσουν λεφτά, ενώ η στρατηγική που ακολουθεί το τμήμα προώθησης αρκείτε σε μία ανακοίνωση μέσω της σελίδας της ομάδας.

Προς έκπληξή μας ο Παναιτωλικός δε παρέχει ούτε ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο για τις θέσεις προώθησης στο γήπεδο και στη φανέλα, ενώ αρκετοί από τους περσινούς χορηγούς μας αναφέρουν ότι είναι οι ίδιοι που παίρνουν τηλέφωνο για να κινήσουν τα νήματα.

Ήταν το κλίμα στραβό, «το ‘φαγε» και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ξέρουν τι σημαίνει επιθετική τακτική και την εφαρμόζουν και στο χώρο της εύρεσης χορηγών. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κάνει επέλαση στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικά στο Αγρίνιο για να αποσπάσει συμβόλαια και χτυπάει θύρες ακόμα και επιχειρήσεων που ήταν μέχρι πριν μερικούς μήνες στον Παναιτωλικό.

Βλέπετε η εσωστρέφεια και η παθητική στάση είναι κάτι που δεν κάνει καλό σε τέτοιους τομείς. Ο Παναιτωλικός όχι μόνο προβληματίζει με την ανικανότητά του να διαπραγματευθεί τηλεοπτικό συμβόλαιο ως μία ομάδα εδραιωμένη στην πρώτη κατηγορία, αλλά δείχνει ότι η έλλειψη στόχων κάθε χρονιά, δημιουργεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα στο μοναδικό προϊόν που μπορεί να διαπραγματευθεί.

Τέλος σε επικοινωνία που «είχαμε» με την Super League για αντίστοιχο θέμα, χαρακτηριστική ήταν η φράση που μας είπανε ήταν πως εκεί στον Παναιτωλικό έχουν έναν άνθρωπο για όλα.

υποσημείωση: για λόγους εχεμύθειας και εμπιστοσύνης δεν είναι δυνατή η αναφορά ονομάτων. Η έναρξη του πρωταθλήματος είναι κοντά, τα μάτια σας ανοιχτά.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΚακή Απόδοση και Νίκη 2-1 με τα Τρίκαλα
Επόμενο άρθροΥπέγραψε ο Πάολο Μεντίνα για 3 Χρόνια
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια