Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Αποχώρησε ο Γιάκομπ Λάρσον

Αποχώρησε ο Γιάκομπ Λάρσον

0
Γιάκομπ Ούνε Λάρσον
Γιάκομπ Ούνε Λάρσον

Ο Παναιτωλικός δεν άσκησε το δικαίωμα αγοράς του Γιάκομπ Ούνε Λάρσον και έτσι το συμβόλαιο δανεισμού του παίχτη έληξε, με τον ίδιο να επιστρέφει στη χώρα του και στη Ζουργκόντεν (Djurgården). Ο Λάρσον ήταν ο εις εκ των δύο κεντρικών πυλώνων της άμυνας του Παναιτωλικού για τη φετινή χρονιά, με τον έτερο να είναι ο Κορνέλιους.

Η αποχώρησή του δεν έχει να κάνει με την αγωνιστική του εικόνα, καθώς η σταθερότητα στην απόδοσή του και η εμπειρία σε αυτή τη θέση τον έθεσαν ως αναντικατάστατη μονάδα σε αυτή την κρίσιμη θέση. Αυτό που ίσως έκρινε και την έκβαση της συνεργασίας των δύο πλευρών, είναι το μεγάλο συμβόλαιο που είχε ο Σουηδός, καθώς φημολογείται πως ήταν και το μεγαλύτερο μέσα στην ομάδα. Όπως και να έχει, ο Λάρσον αποτελεί παρελθόν για τον Παναιτωλικό, με το σχεδιασμό του Καλοκαιριού να περιλαμβάνει και το κέντρο της άμυνας για ενίσχυση.

Τα νέα κυκλοφόρησαν προ ημερών στη Σουηδία, με τον ιδιοκτήτη της Ζουργκόντεν να επιβεβαιώνει πως ο Λάρσον επιστρέφει στην ομάδα του. Από πλευράς Παναιτωλικού δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια