Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Απαλλάχθηκαν Παναιτωλικός, Κορνέλιους· Μείωση Ποινής στον Κουτσοσπύρο

Απαλλάχθηκαν Παναιτωλικός, Κορνέλιους· Μείωση Ποινής στον Κουτσοσπύρο

ΕΠΟ
ΕΠΟ

Η επιτροπή εφέσεων έκλεισε τον κύκλο της υπόθεσης στοιχηματισμού, 300 Χιλιάρικα Πρόστιμο Στον Παναιτωλικό, 40 στον Κουτσοσπύρο, που ανησυχούσε την ομάδα για πιθανό υποβιβασμό, ενώ έδινε ελπίδες σε άλλες ομάδες για την αποφυγή αυτού.

Αρχικά η ποινή που επιβλήθηκε ήταν 300 χιλιάδες ευρώ στον Παναιτωλικό, 20 χιλιάδες ευρώ στο Ντέρεκ Κορνέλιους και 40 χιλιάδες στο Χρήστο Κουτσοσπύρο με 10 χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά και εισόδου στα γήπεδα. Μετά την έφεση του Παναιτωλικού, η ΠΑΕ και ο Κορνέλιους απαλλάσσονται πλήρως των χρηματικών προστίμων, ενώ για τον Κουτσοσπύρο η ποινή του μειώθηκε σε 2 έτη αποκλεισμού από ποδοσφαιρικές δραστηριότητες.

Ακολουθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων:

Απόφαση Επιτροπής Εφέσεων

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την παρακάτω απόφαση.

Δέχεται τυπικώς και κατ’ ουσίαν τις εφέσεις των: 1) ΠΑΕ Παναιτωλικός, 2) Derek-Austin Cornelius και, 3) Χρήστου  Κουτσοσπύρου.
Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Derek-Austin Cornelius δεν κρίνονται πειθαρχικώς ελεγκτέοι, ως υπαίτιοι των παραβάσεων των διατάξεων των άρθρων 26, 27 και 29 του Κώδικα Δεοντολογίας.
Αποφαίνεται ότι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέος, ως υπαίτιος της παράβασης των διατάξεων του άρθρου 28 του Κώδικα Δεοντολογίας και του επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης να εκτελεί οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άθλημα του ποδοσφαίρου για 2 έτη.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΖωντανή Μετάδοση του Φιλικού Αγώνα Σλόμποντα Ούζιτσε – Παναιτωλικού
Επόμενο άρθροΓκράφιτσαρ 0 – 0 Παναιτωλικός: Συνεχίζει να Πετά Χαμηλά στα Φιλικά
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια