Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ανεβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης στα Προκριματικά

Ανεβαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης στα Προκριματικά

Μπάλα
Μπάλα

Επικυρώθηκε η Βαθμολογία της Β’ Εθνικής κατηγορίας πριν λίγη ώρα. Η Β’ Εθνική είχε ένα υπόλοιπο 2 αγωνιστικών και άλλα 10 παιχνίδια μεταξύ των ομάδων 2ης έως 6η θέσης, αλλά αποφασίσθηκε να γίνει τίποτα από τα δύο. Ο Παναιτωλικός πλέον ξέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλός του στην περίπτωση που θα παίξει τον διπλό προκριματικό αγώνα σε περίπτωση που θα τερματίσει στην προτελευταία θέση και αυτός θα είναι Απόλλων Σμύρνης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία αυτόματα ως πρώτος της βαθμολογίας.

Δυστυχώς δεν τελειώνουν ολα εδώ. Υπάρχει ανοιχτή πρόταση της Ένωσης Ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής κατηγορίας στην αντίστοιχη της Α’ κατηγορίας για αύξηση των ομάδων σε 18, η οποία δεν έχει αποφασισθεί από την Ένωση Ποδοσφαίρου της Α’ κατηγορίας αν θα απορριφθεί ή θα γίνει δεκτή.

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα υποβιβασμού μπορεί να έχει αλλά και να μην έχει νόημα να γίνει. Επίσης του χρόνου μπορεί να παίζει στην Α’ Εθνική κατηγορία εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τελευταίος της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ο προτελευταίος της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ο 2ος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Απ. Σμύρνης), ο 3ος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Α.Ο. Χανιά) και ο 4ος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Λεβαδειακός).

Το αστείο σε όλη αυτή τη γελοιότητα είναι ότι η NOVA, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθούσε να κάνει τους μεγάλους του πρωταθλήματος να παίζουν καμιά δεκαριά παιχνίδια μεταξύ τους για τα τηλεοπτικά έσοδα, θα βάλει και αυτή το χεράκι της στην απόφαση που θα παρθεί για τον αριθμό των ομάδων.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Β’ Εθνικής:

Μετά από αυτό η απόφαση της SUPER LEAGUE 2 για συνέχιση και ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος (play off – play out) κατέστη εν τοις πράγμασι ανέφικτη, αφού για λόγους ανωτέρας βίας οι ομάδες της SUPER LEAGUE 2 βρέθηκαν προ αυτού του τετελεσμένου αδιεξόδου. Κατόπιν όλων αυτών το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE 2 αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή του, την 22-6-2020, την διακοπή του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και την επικύρωση της βαθμολογίας ως έχει, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους παρέχεται από τον Ν. 4684/2020 και ΦΕΚ Α -8620200425

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια