Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ανανεώσεις συμβολαίων και νέα συμβόλαια για τους μικρούς

Ανανεώσεις συμβολαίων και νέα συμβόλαια για τους μικρούς

0
Μαλής Λιάβας Τσιγγάρας
Μαλής Λιάβας Τσιγγάρας

Ο Παναιτωλικός έδεσε στο Αγρίνιο για άλλα 4 χρόνια τους Λιάβα, Μαλή και Τσιγγάρα, ενώ και τυπικά έγινε η μεταφορά των τριών μικρών Καββαδία, Μπακαδήμα και Φυτόπουλου από την Κ19 στην επαγγελματική ομάδα.

Αυτές οι κινήσεις δείχνουν πόσο μεγάλο βάρος έχει δώσει ο Παναιτωλικός στις ακαδημίες του καθώς και οι έξι που αναφέραμε είναι παιδιά από τα φυτώρια της ομάδας.

Οι ανακοινώσεις του Παναιτωλικού έχουν ως εξής:

Ο Γιώργος Λιάβας, ο Αλέξανδρος Μαλής και ο Άγγελος Τσιγγάρας, θα είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για ακόμα τέσσερα χρόνια. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού και καθιερώθηκαν στην ομάδα μας την προηγούμενη σεζόν, συμφώνησαν στη αναπροσαρμογή και επέκταση των συμβολαίων τους έως τον Ιούνιο του 2023.

Μπακαδήμας Καββαδίας Φυτόπουλος
Μπακαδήμας Καββαδίας Φυτόπουλος

Τρεις ποδοσφαιριστές μας που πέρσι αγωνίζονταν στην ομάδα Κ19 και συμμετέχουν στην εφετινή προετοιμασία της ανδρικής ομάδας, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο επιθετικός Αλέξανδρος Καββαδίας (10/5/2000), ο αμυντικός Γεράσιμος Μπακαδήμας (6/6/2000) και ο μέσος Δημήτρης Φυτόπουλος (11/2/2000).

Leave a Reply

  Εγγραφή  
Ειδοποίηση για