Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ανανέωσαν Μαλής, Ντουάρτε, Λιάβας και Τσιγγάρας έως το 2024

Ανανέωσαν Μαλής, Ντουάρτε, Λιάβας και Τσιγγάρας έως το 2024

Ανανέωσαν οι Ντουάρτε, Μαλής, Τσιγγάρας, Λιάβας (δεξιά προς αριστερά)
Ανανέωσαν οι Ντουάρτε, Μαλής, Τσιγγάρας, Λιάβας (δεξιά προς αριστερά)

Τρία παιδιά από τα σπλάχνα του Παναιτωλικού και ο Ντουάρτε, ο οποίος ήρθε ως μεταγραφή την εποχή συνεργασία με τη Μπενφίκα, ανανέωσαν σήμερα τα συμβόλαιά τους για τρία χρόνια. Ο Παναιτωλικός έριξε και τους τέσσερις στα βαθιά την πρώτη χρονιά χρονιά του Δέλλα και όλοι τους ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις της ομάδας και με το παραπάνω.

Και οι τέσσερίς τους ανδριώθηκαν στην ομάδα του 2018, η οποία αν και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών, δεν στέρησε τον Παναιτωλικό από καλές εμφανίσεις, αποτελέσματα και την ελπίδα στο μέσο της περιόδου για το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη.

Το καλοκαίρι του 2018 ο Μαλής επέστρεψε από το Νέο Αμφίλοχο, όπου είχε πάει ως δανεικος για ένα χρόνο, ενώ οι Τσιγγάρας και Λιάβας έκαναν τότε τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια τεσσάρων ετών ερχόμενοι από τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας. Ο Ντουάρτε ήρθε ως ο μικρότερος ηλικιακά με τους Αμαράλ και Γκούγκα, έπαιξε αρχικά στην Κ19, αλλά στο τέλος της περιόδου πέρασε στη μεγάλη ομάδα για να καλύψει κενά κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δημοσίευσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Επέκταση συμβολαίων έως το 2024

Τέσσερις ποδοσφαιριστές μας, που αναδείχτηκαν από τα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού, έγιναν επαγγελματίες και τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκαν στην ομάδα μας, αποδέχτηκαν την πρόταση για βελτίωση των όρων και την επέκταση της χρονικής διάρκειας των συμβολαίων τους. Και οι τέσσερις υπέγραψαν συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Αλέξανδρος Μαλής

19/03/1997

Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ19 του Παναιτωλικού. Έγινε επαγγελματίας το 2016 και έκτοτε έχει καταγράψει 46 συμμετοχές (1 γκολ) στη Super League.

Γιώργος Λιάβας

12/02/2001

Πέρασε απ’ όλα τα αγωνιστικά τμήματα και έγινε επαγγελματίας το 2018 στην ηλικία των 17 ετών. Έχει 57 συμμετοχές (1 γκολ) στο πρωτάθλημα.

Άγγελος Τσιγγάρας

24/07/1999

Εντάχθηκε στην ομάδα Κ17, συνέχισε στην Κ19 και έγινε επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2018. Έχει 65 συμμετοχές στην κατηγορία.

Φρεντ Ντουάρτε

30/03/1999

Ήρθε από την Πορτογαλία το 2018 και αγωνίστηκε στην Κ19, αλλά στο τέλος της σεζόν έκανε τις πρώτες συμμετοχές του στην Ανδρική ομάδα. Έκτοτε έχει 42 συμμετοχές και 3 γκολ στη Super League.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια