Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ανάλυση Φάσεων ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός από τον Κάκο και την ΚΕΔ

Ανάλυση Φάσεων ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός από τον Κάκο και την ΚΕΔ

Απόλυτο Αρσενικό εναντίον Κλάτεμπεργκ
Απόλυτο Αρσενικό εναντίον Κλάτεμπεργκ

Ο Παναιτωλικός έφυγε με το βαθμό από τη Λαμία, αλλά στο η διαιτησία, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου άφησε κάποιες αμφιβολίες ως προς τις αποφάσεις που λήφθηκαν. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ήταν ο άρχων του αγώνα, με βοηθούς τους Κουρομπύλια και Τριανταφύλλου, ο τέταρτος διαιτητής ήταν ο Γκορτσίλας και στην ψηφιακή υποβοήθηση ο Γκάμαρης.

Τα παράπονα του Παναιτωλικού συγκεντρώνονται κυρίως σε δύο φάσεις, στην αλλαγή του ΠΑΣ Λαμία στο 57′ και ενώ ο Λούι πήρε φόρα για να εκτελέσει το φάουλ μετά από σφύριγμα του διαιτητή, ο ίδιος ο διαιτητής σταμάτησε τη φάση ενώ η μπάλα είχε μπει στα δίχτυα και προφανώς στη φάση που ο Μανούσος χτυπάει με τον αγκώνα το Βρκοτς εκτός φάσεις.

Ο διαιτητής Κάκος μίλησε για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα συμπεριλαμβανόμενων και των δύο προαναφερθέντων φάσεων, αλλά στην ανάλυση της ΚΕΔ, οι φάσεις αυτές λείπουν. Η ανάλυση του Τάσου Κάκου ανέφερε πως ο Μανούσος έπρεπε να αποβληθεί από τον αγώνα με απ’ ευθείας κόκκινη, ενώ η φάση του 57′ με την αλλαγή του Προβυδάκη δε θα έπρεπε να γίνεται από διαιτητής της πρώτης κατηγορίας.

Το πρόβλημα στη δεύτερη φάση βαραίνει το Σιδηρόπουλο, ενώ στην πρώτη φάση το διαιτητή Γκάμαρη. Από πλευράς ΚΕΔ, εάν παραδέχονταν ο Κλάτενμπεργκ πως ο Γκάμαρης ή ο Σιδηρόπουλος υπέπεσαν σε τέτοια σφάλματα, τότε θα έπρεπε να έχουμε και ποινές, αφαίρεση από τις κληρώσεις για τους επόμενους αγώνες κ.ο.κ., ενώ τώρα δεν ανοίγει ρουθούνι.

Όπως έχουμε τονίσει και παλαιότερα με τις «κατ’ επιλογήν» αναλύσεις φάσεων με βάση την ευκολία ανάλυσης, π.χ. Βαρούχας στην ΕΡΤ Α.Ε., και τώρα από το αρμόδιο όργανο της διοργάνωσης, θα έπρεπε να υποχρεούνται οι διαιτητές να αναλύουν τις φάσεις που προτείνουν οι ομάδες μετά από κάθε αγώνα. Ακολουθούν δύο στιγμιότυπα, ένα από το OpenTV (το οποίο προς τιμήν του φιλοξενεί τις εκπομπές σε δική του υποδομή) και ένα από την ανάλυση της ΚΕΔ.

σύνδεσμος εκπομπής OpenTV Total Football 26/09/2021

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠΑΣ Λαμία 2 – 2 Παναιτωλικός: Πήρε το Βαθμό στο Τέλος
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα 6ης έως 17ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος 2021-2022
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια