Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ανακοίνωση Κούγια για τις Φήμες Πώλησης του Παναιτωλικού

Ανακοίνωση Κούγια για τις Φήμες Πώλησης του Παναιτωλικού

0
Αλέξης Κούγιας
Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε σε δηλώσεις για τις φήμες που θέλουν τον Παναιτωλικό να πωλείται σε ξένους επενδυτές, όπως έχει γίνει με τον ΠΑΟΚ, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού όπως έχει γίνει με τον ΟΦΗ και την Ξάνθη.

Η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ αναρτήθηκε στη σελίδα της ομάδας και είναι η ακόλουθη:

Πληροφορήθηκα ότι πωλείται ο Παναιτωλικός και αυθόρμητα θέλω να βάλω τα γέλια.

Δηλαδή, πόσο μαλάκες μας περνάτε όλους εμάς τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, που στο τέλος θα πουλήσουμε και τα σπίτια μας για να συντηρήσουμε τις ομάδες μας;

Την Ξάνθη ισχυρίζονται ότι την πούλησαν σε έναν Bill Papas, ο οποίος απ’ ότι διάβασα δεν έχει πάει ποτέ στη ζωή του στην Ξάνθη, ούτε πριν την αγοράσει, ούτε μετά και μου κάνει εντύπωση τι άνθρωπος είναι αυτός που αγοράζει μια ποδοσφαιρική εταιρεία σε μια πόλη που δεν έχει πάει ποτέ και η οποία, εκτός του ότι αγωνίζεται πλέον στην Super League 2, δεν έχει ούτε γήπεδο δικό της, ούτε προπονητικό κέντρο δικό της, ούτε ξενοδοχείο δικό της, ούτε καν λεωφορείο δικό της, αλλά το κυριότερο δεν έχει ούτε έναν οπαδό.

Δεν φώτιζε ο Θεός αυτόν τον μεγάλο επιχειρηματία, όπως διαβάζουμε, να έρθει να αγοράσει την ομάδα μου, που και προπονητικό κέντρο δικό της έχει και πλέον αγωνίζεται σε δική της μόνιμη έδρα με τα ωραιότερα αποδυτήρια και το ωραιότερο χορτάρι, με δύο ιδιόκτητα πούλμαν, με δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, με μπουτίκ στο καλύτερο σημείο της πόλης και γραφεία καλύτερα και από του Πρωθυπουργού της χώρας στο ωραιότερο σημείο της πόλης, αλλά το κυριότερο και με δεκάδες χιλιάδες οπαδούς, αφού πέρυσι από διαρκείας μόνο είχαμε 3 χιλιάδες εισιτήρια;

Αλήθεια πόσο μαλάκες μας περνάτε εμάς τους υπόλοιπους;

Τα γράφω αυτά, γιατί έμαθα ότι ο και ο νέος ιδιοκτήτης του ιστορικού Παναιτωλικού θα προέρχεται κι αυτός από το εξωτερικό και όπως ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης έχει εμπιστευτεί όλη τη λειτουργία της ομάδος σε δύο Θεσσαλονικείς, που όπως έχω πληροφορηθεί βλέπουν την ποδοσφαιρική μπάλα και νομίζουν είναι βόμβα, και αυτός λόγω του ότι είναι πολύ μεγάλος επιχειρηματίας, όπως ο Bill Papas, θα εμπιστευτεί τη λειτουργία της ομάδος στον τεράστιο Μάκη Μπελεβώνη, στον άνθρωπο που ο λόγος της αντρικής του τιμής είναι συμβόλαιο.

Πιστεύω ότι όλοι θα θυμούνται πότε ο Γιώργος Γεωργίου, ο γνωστός δημοσιογράφος, δήλωσε δημόσια ότι πουλήθηκαν ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη και σε ποιον πουλήθηκαν και κανείς δεν τόλμησε να του κάνει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Αυτά από το δικαιολογημένο ενδιαφέρον και για να καταλαβαίνουν όλοι στη Λάρισα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, πόσο δύσκολο είναι να είσαι ιδιοκτήτης ομάδα Super League και με ποιους αόρατους εχθρούς πρέπει κάθε μέρα να παλεύεις.

Πωλείται για Χρόνια ο Παναιτωλικός

Emileon - Αεροδρόμιο
Emileon – Αεροδρόμιο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται τέτοιες φήμες. Μάλιστα ο ίδιος ο Φώτης Κωστούλας έχει δηλώσει πως υπήρχαν επαφές για πώληση της ομάδας, αλλά οι προτάσεις δεν ήταν «σοβαρές», όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει.

Το μεγάλο αγκάθι στην αλλαγή ιδιοκτήτη είναι το προπονητικό κέντρο στο Δοκίμι. Το Emileon ανήκει στο Φώτη Κωστούλα, όχι στον Παναιτωλικό, και χρησιμοποιείται από την ομάδα και τις ακαδημίες για προπονήσεις και αγώνες. Από την πλευρά του ο Φώτης Κωστούλας θέλει να ξεφορτωθεί το Emileon, μιας και δεν έχει λόγο διατήρησης της επιχείρησης όταν τελειώσει με τον Παναιτωλικό.

Η πώληση του Emileon είναι αρκετά δύσκολη. Η τοποθεσία που έχει γίνει το προπονητικό κέντρο και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις είναι και σε απομακρυσμένο σημείο. Η γύρω περιοχή είναι περιοχή περιορισμένης δόμησης, λόγω των δύο αεροδρομίων της περιοχής, πρώτον ο κρατικός αερολιμένας Αγρινίου και δεύτερον το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο οποίο έχει χτιστεί ακριβώς δίπλα το προπονητικό κέντρο. Αυτοί είναι και οι δύο βασικοί λόγοι που δε μπορεί να ξεφορτωθεί το Emileon ο Φώτης Κωστούλας και κατ’ επέκταση και τον Παναιτωλικό.

Τα νερά είναι ακόμα θολά για να ξέρουμε εάν όντως θα υπάρξει κάτι από αυτές τις υποτιθέμενες συζητήσεις. Οι υποτιθέμενοι άνθρωποι που αναφέρεται ότι έχουν προσεγγίσει το Φώτη Κωστούλα είναι Ρώσσοι και/ή Σέρβοι.

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια