Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ακυρώθηκε το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Ακυρώθηκε το ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός

Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Ντουάρτε
Παναιτωλικος - ΠΑΟΚ: Ντουάρτε

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε την απόφασή της για τα κρούσματα που εντοπίστηκαν χθες σε πολλές ομάδες του πρωταθλήματος. Οι ομάδες που δε θα παίξουν σήμερα και αύριο για τη 16η αγωνιστική είναι οι ομάδες του ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και του παιχνιδιού Ατρόμητος Αθηνών – Βόλος ΝΠΣ.

Τα κρούσματα στον Παναιτωλικό είναι 13, σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση, 10 αφορούν ποδοσφαιριστές, 2 προπονητές και 1 άνθρωπο της διοίκησης. Για τον ΠΑΟΚ τα κρούσματα μέχρι χθες ήταν στα 5, με την πλειοψηφία αυτών να έχουν βρεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Για το άλλο παιχνίδι ο Βόλος ΝΠΣ έχει 5 ενεργά κρούσματα από την προηγούμενη εβδομάδα και 11 ο Ατρόμητος Αθηνών.

Δεδομένης της κατάστασης και με βάση τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Παναιτωλικός και ο Ατρόμητος δε θα είναι σε θέση να παίξουν για τις επόμενες 10 μέρες, όσο δηλαδή τα ενεργά κρούσματα παραμένουν άνω των 7.

Ακολουθεί η ανακοίνωση για τη 16η Αγωνιστική:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του  Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten,  αναβάλλονται,  για  προληπτικούς  λόγους,  μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθρο5-13 τα Κρούσματα στο ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Αναβολή
Επόμενο άρθροΑναβάλλεται το Παιχνίδι Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια