Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Άκυρο από το Φερνάντεθ, έφυγε ο Μιμίτο

Άκυρο από το Φερνάντεθ, έφυγε ο Μιμίτο

0
Jesús Fernández
Jesús Fernández

Μία εβδομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ο Φερνάντεθ είπε το όχι στον Παναιτωλικό και επέστρεψε στη Ρουμανία. Ο Ισπανός άλλαξε γνώμη για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό στη νέα χρονιά, ενώ είχε εμφανιστεί θετικός λίγες μέρες νωρίτερα.

Η περίπτωση του Ισπανού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς είχε ήδη συμβόλαιο με την Κλουζ, το οποίο έπρεπε να σπάσει και έπειτα να υπογράψει με τον Παναιτωλικό.

Στην Ακαντέμια ο Μιμίτο

Με το πέρας του δανεισμού του, ο Μιμίτο επέστρεψε στη Γκιμαράες, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και υπέγραψε στην Ακαντέμικα Κοΐμπρα.

Ο Μιμίτο είχε γεμάτο πρώτο γύρο με τον Παναιτωλικό, ενώ στο δεύτερο με την αλλαγή προπονητή, ο Μάκης Χάβος επέλεξε άλλα πρόσωπα για το κέντρο του Παναιτωλικού και έτσι ο Μιμίτο έφυγε έχοντας συμμετοχή σε 18 αγώνες στο πρωτάθλημα και συνολικά 939 λεπτά συμμετοχής, χωρίς να πετύχει κάποιο τέρμα.

Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολη

Μετά τα 4 φιλικά παιχνίδια που έκλεισε ο Παναιτωλικός την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε να προστεθεί άλλο ένα στη λίστα, αυτό με τον Αστέρα. Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου στο γήπεδο του Παναιτωλικού και θα είναι το πρώτο παιχνίδι της ομάδας 2020-2021 μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

μπορείτε να βρείτε τη λίστα με τα φιλικά παιχνίδια στο άρθρο εδώ, αλλά και στο ημερολόγιο. Για κανένα από τα φιλικά παιχνίδια δεν έχει οριστεί ώρα διεξαγωγής.

0 0 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια