Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Ο Γιάννης Μπουζούκης στον Παναιτωλικό

Ο Γιάννης Μπουζούκης στον Παναιτωλικό

Γιάννης Μπουζούκης - Γιάννης Αναστασίου: Μεταγραφή Μπουζούκη
Γιάννης Μπουζούκης - Γιάννης Αναστασίου: Μεταγραφή Μπουζούκη

Ο 24χρονος Γιάννης Μπουζούκης υπέγραψε την Παρασκευή 6/1 από τον Παναιτωλικό, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών, μέχρι το Καλοκαίρι του 2025. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και είναι αριστεροπόδαρος. Ο Μπουζούκης αγωνίστηκε, όπως και οι Καρέλης, Βέργος, Αποστολάκης, Χουχούμης, παλαιότερα στον Παναθηναϊκό, με το τελευταίο συμβόλαιό του να είναι με τον ΟΦΗ.

Οι μετοχές του Μπουζούκη ήταν στα ύψη μέχρι πριν μερικά χρόνια, καθώς πάνω στον τότε 21χρονο Μπουζούκη, ο Γιώργος Δώνης ήθελε να στηρίξει τον κορμό του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια. Η αποχώρηση του Δώνη από τον Παναθηναϊκό έβαλε τέλος και στο χτίσιμο αυτής της ομάδας, αλλά και τέλος με έξι μήνες καθυστέρηση και στην πορεία του Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουζούκης το Χειμώνα του 2022 αποχώρησε μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην επαγγελματική ομάδα του Παναθηναϊκού για χάρη του ΟΦΗ, διατηρώντας δικαιώματα στην πώληση του παίχτη. Ο ΟΦΗ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ομάδα για να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες του Μπουζούκη, όπως και άλλων πολύ καλών παιχτών που πέρασαν τα τελευταία δύο χρόνια από την ομάδα του Ηρακλείου και έτσι έμεινε τους πρώτους έξι μήνες του συμβολαίου του, δηλαδή το πρώτο μισό του ’22, να παίρνει ευκαιρίες αλλά να μην αποδίδει καλά, πράγμα το οποίο τον έθεσε εκτός σχεδίων για την επόμενη χρονιά. Στο δεύτερο γύρο πέρυσι με τον ΟΦΗ έλαβε μέρος σε 11 αγώνες, ενώ φέτος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έπαιξε σε 7 αγώνες με τους 5 από αυτούς κάτω από 60 λεπτά συμμετοχής στον καθ’ ένα.

Ο ερχομός του στον Παναιτωλικό τον βρίσκει σε ένα μεταβατικό στάδιο της σταδιοδρομίας του, όπως άλλωστε έγινε και με άλλους Έλληνες παίχτες που ήρθαν στον Παναιτωλικό τα τελευταία δύο χρόνια. Οι ενδείξεις που έχουμε από τη δουλειά του Αναστασίου, αλλά και του Δέλλα, είναι πως το κλίμα και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις βοηθούν αυτούς τους παίχτες να αναδείξουν τις δεξιοτεχνίες τους, με τρανά παραδείγματα αυτά των Καρέλη και Βέργου.

Η μεταγραφή του Παναιτωλικού σε αυτή τη θέση, κρίνεται πως δεν είναι τυχαία. Ο καταλύτης για τη μεταγραφή του Μπουζούκη φαίνεται πως είναι ο Φλόρες, ο οποίος είχε το μυαλό του περισσότερο στην προώθηση που του προσέφεραν τα φιλικά παιχνίδια με την Ονδούρα λίγο πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα, παρά το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Το συμβόλαιό του Φλόρες λήγει το επόμενο Καλοκαίρι και η μεταγραφή του Μπουζούκη γίνεται σε πολύ βολικό χρονικά σημείο, ενώ δε θα είναι απίθανο να κινούνται ήδη στον Παναιτωλικό για την πιθανή πώληση του Φλόρες, τώρα που οι μετοχές του είναι πιο ψηλά από ποτέ.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναιτωλικός 2 – 0 Ατρόμητος Αθηνών: Με το Δεξί στο 2023
Επόμενο άρθροΠαναιτωλικός – ΟΦΗ: Ενδεκάδες
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια