Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδες
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Λαμία: Ενδεκάδες

Σε λίγότερο από μισή ώρα ξεκινά η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 2022-2023, με τον Παναιτωλικό να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Λαμία. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, δεδομένων των λίγω απουσιών και της βαθμολογικά αδιάφορης φύσης του παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ Λαμία από την άλλη πλευρά θέλει τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τη ζώνη υποβιβασμού και να ξεκινήσει με αέρα 4 και 5 βαθμών από τους δύο που υποβιβάζονται.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Δεν ανακάτεψε και πολύ τα χαρτιά του ο Αναστασίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία και ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε και με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει πως ο Ακόστα θα παίξει ως δεκάρι, ο Μάρτενσον έμεινε εκτός και αντικαταστείται από το Ντίαζ στο κέντρο.

Πιο αναλυτικά ο Γκρατερόλ ξεκινά στο τέρμα με τους Μαλής – Λάρσον μπροστά του στο κέντρο της άμυνας, δεξιά αυτής είναι ο Αποστολάκης και αριστερά ο Χουχούμης. Στο κέντρο παίζει ο Μλάντεν ως ανασταλτικός μέσος και πιο μπροστά του ο Ντίαζ. Η επιθετική τριάδα αποτελείται από τους Ντουάρτε στα αριστερά, Σενγκέλια στα δεξιά και τον Ακόστα στον άξονα, ενώ μοναδικός προωθημένος είναι ο Καρέλης.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Λαμία

Για τον ΠΑΣ Λαμία η αρχική ενδεκάδα είναι η εξής: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Στάνκο, Ασκόφσκι, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Βέργος, Νούνιες, Σιμόν.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια