Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες Κυπέλλου

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδες Κυπέλλου

0
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα κυπέλλου Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα κυπέλλου Παναιτωλικού

Οι υποχρεώσεις της 7ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ξεκινούν σε λίγα λεπτά στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό. Οι χθεσινές αποστολές, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Αποστολές Κυπέλλου, έδωσαν μία πρώτη γεύση για το τι ενδέχεται να κάνει ο κάθε προπονητής μέσα στο γήπεδο και πολλές θεωρίες επιβεβαιώθηκαν.

Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει πρώτα να δώσει χρόνο σε νέους παίχτες, με τον Ανέστη και το Μάρτενσον να ξεκινούν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ θέλει να δώσει και χρόνο σε μικρότερους παίχτες, όπως με την πρώτη εμφάνιση του Μπακαδήμα στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας για το 2021-2022. Στον αντίποδα ο Μάρτινς έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, δείχνοντας πως δεν τον απασχολεί και τόσο το σημερινό παιχνίδι, αρκούμενος σε μία καλή εμφάνιση και ένα βατό αποτέλεσμα που θα μπορέσει να το διαχειριστεί μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου, όπως προαναφέρθηκε, επέλεξε τον Ανέστη για το τέρμα και μπροστά του παίζει το δίδυμο Μαλής – Κορνέλιους στο κέντρο της άμυνας. Στα αριστερά αγωνίζεται ο Χουχούμης και στα δεξιά ο Μπακαδήμας.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή στο σχήμα γίνετια στο κέντρο, όπου οι δύο ανασταλτικοί μέσοι Αντούνες και Μάρτενσον αναλαμβάνουν δράση, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα δέσει ο Παναιτωλικός με την απουσία του συνδετικού κρίκου μετάξύ άμυνας και επίθεσης που σε πολλά παιχνίδια ήταν ο Φλόρες.

Στην επίθεση για πρώτη φορά ξεκινά Βέργος και Καρέλης, αλλά όχι ως επιθετικό δίδυμο. Ο Βέργος θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, στον άξονα ο Μεντόζα και αριστερά ο Ντουάρτε. Ο Καρέλης παίζει ως μοναδικός προωθημένος.

Το σύστημα του Γιάννη Αναστασίου είναι το παραδοσιακό 4-2-3-1 που παίζει ο Παναιτωλικός, με δύο όμως ανασταλτικούς μέσους και έναν καθαρό επιθετικό στα άκρα, το Βέργο, που αναμένεται να παίξει περισσότερο ως δεύτερος-κρυφός επιθετικός.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Παρδαλός (Τ), Μπαρμπόζα, Λούι, Φλόρες, Μόρσεϊ, Μπελεβώνης, Αποστολάκης,Τσιγγάρας και Περέιρα.

Ενδεκάδα Ολυμπιακού

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ενδεκάδα κυπέλλου Ολυμπιακού
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα κυπέλλου Ολυμπιακού

Για τον Ολυμπιακό ξεκινούν οι: Κρίστινσον στο τέρμα, Μπα – Παπαδόπουλος – Βαγιάνης στην άμυνα, Κάρμποβνικ – Ανδρούτσος ως ακραίοι αμυντικοί μέσοι, Σουρλής – Ξενιτίδης ώς μεσοεπιθετικοί και Βαλμπουενά – Βρουσάι – Ελ Αραμπί το τρίγωνο της επίθεσης με τον Ελ Αραμπί πιο μπροστά.

5 1 ψήφος
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια