Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Διακοπές Τέλος, Επιστροφή με Προπονήσεις και Φιλικά

Διακοπές Τέλος, Επιστροφή με Προπονήσεις και Φιλικά

0
Προπόνηση
Προπόνηση

Ο Γιάννης Αναστασίου επιβράβευσε τους παίχτες του για την καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία με μία γεμάτη βδομάδα ξεκούρασης, η οποία τελειώνει σήμερα. Για το διάστημα που γίνεται διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω παγκοσμίου κυπέλλου ο Παναιτωλικός θα προπονείται κανονικά, εκτός από δύο παίχτες, και επιπρόσθετα θα γεμίσει τα Σαββατοκύριακά του με φιλικά παιχνίδια. Απόντες από μέρος ή ολόκληρης της διαδικασίας συντήρησης μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι οι Κορνέλιους και Σενγκέλια, λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες του Καναδά και Γεωργίας αντίστοιχα.

Από αύριο, λοιπόν, ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο Emileon για προπονήσεις. Το ερχόμενο Σάββατο 26/11 θα ταξιδέψει στη Ρουμανία, ώστε να αντιμετωπίσει τη Φαρούλ, πρώην ομάδα του Μλάντεν, το άλλο Σάββατο 3/12 θα αντιμετωπίσει στα Γιάννενα τον ΠΑΣ Γιάννινα και το μεθεπόμενο Σάββατο 10/12 θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης. Η ώρα διεξαγωγής κάθε αγώνα, καθώς και η κάλυψή του δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μεσοβδόμαδα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου (14η αγωνιστική), με τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στο Αγρίνιο. Οι ημερομηνίες δεν έχουν οριστεί για τα παιχνίδια του δευτέρου γύρου.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια