Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες
ΠΑΣ Λαμία - Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

Οι αλλαγές του Γιάννη Αναστασίου συνοψίζονται στη φράση «Συνταγή ΠΑΟΚ, αλλά με διαφορετική εκτέλεση». Ο προπονητής του Παναιτωλικού είναι ευχαριστημένος από την αντίδραση της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, προσαρμόζει, αλλά δεν αλλάζει πρόσωπα, εκτός του Μόρσεϊ. Το παιχνίδι διεξάγεται σε λίγα λεπτά, 26/9 18:15, στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου ο Παναιτωλικός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει άλλο ένα διπλό που θα τον κρατήσει πάνω από το μισό της βαθμολογίας. Ο Γρηγορίου παρατάσσει μία ομάδα με έξι απουσίες στην αποστολή, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ Λαμία μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Μόρσεϊ μένει εκτός για τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να γίνεται πιο αμυντικό το σύστημα της ομάδας. Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε το 4-3-3 για το σημερινό παιχνίδι, θέλοντας να έχει περισσότερους παίχτες στην περιφέρεια της περιοχής της Λαμίας, με τους Τσιγγάρα και Φλόρες να αναλαμβάνουν οργανωτικό ρόλο.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Ροντρίγκεζ και μπροστά του ο Βργκοτς και ο Κορνέλιους βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξιά της άμυνας παίζει ο Λούι και στα αριστερά ο Χουχούμης.

Στο κέντρο παίζουν οι Βαρόνε, Τσιγγάρας και Φλόρες. Ο Βαρόνε παίζει ως ανασταλτικός μέσος, ενώ οι Τσιγγάρας και Φλόρες είναι λίγο πιο μπροστά και αναλαμβάνουν το οργανωτικό κομμάτι του κέντρου.

Η τριάδα της επίθεσης αποτελείται από το Ντουάρτε στα αριστερά, το Βέργο στον άξονα και το Ντίαζ στα δεξιά.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μελλλίσας, Μπαρμπόζα, Καρέλης, Αποστολάκης, Αντούνες, Μόρσεϊ, Φυτόπουλος και ο Μαλής

Ενδεκάδα ΠΑΣ Λαμία

Ο Μιχάλης Γρηγορίου παίζει με σύστημα 4-2-3-2, με το δεύτερο επιθετικό τον Τιρόνε, ο οποίος αναλαμβάνει και οργανωτικό ρόλο στο παιχνίδι.

Στο τέρμα βρίσκεται ο Σαράνοφ, ο Βύντρα στα δεξιά της άμυνας, ο Μαρτίνεθ στα αριστερά και οι Μαζουλουξής, Αντέτζο στο κέντρο αυτή.

Στο κέντρο παίζουν οι Τρούμπουλος και Νούνιες. Στην επίθεση παίζουν οι Μανουσάκης και Ρόμανιτς στα άκρα, ο Τιρόνε στον άξονα και μοναδικός προωθημένος παίζει ο Μανούσος.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια