Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Ενδεκάδες

0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Η ένατη αγωνιστική φέρνει τον Παναιτωλικό στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει τον, για ακόμη μία χρονιά μαχητικό, ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται η κάθε μία για το δικό της λόγο, ο Παναιτωλικός προσπαθεί να «ξεκολλήσει» από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να κρατηθεί πάνω από την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει ότι πηγαίνει σε μία δύσκολη έδρα με μία ομάδα που έκανε πλάκα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην αρχή του πρωταθλήματος. Η ενδεκάδα που διάλεξε ο προπονητής του Παναιτωλικού φαίνεται πως επικεντρώνεται στην άμυνα, καθώς επέλεξε έξι αμυντικούς για τη βασική ενδεκάδα, εκ των οποίων οι τρεις είναι κεντρικοί αμυντικοί, ο ένας αριστερός ακραίος και οι άλλοι δύο δεξιοί ακραίοι αμυντικοί.

Η ενδεχόμενη ενδεκάδα για τον Παναιτωλικό αποτελείται από τους: Μελίσσα, Κορνέλιους, Μαλή, Μπακαδήμα, Αποστολάκη, Χουχούμη, Φλόρες, Τσιγγάρα, Λούι, Ντουάρτε και το Βέργο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Καρέλης, Περέιρα, Φυτόπουλος, Μόρσεϊ, η οικογένεια Μπελεβώνη, Σκιαδάς, Αντούνες και ο Ροντρίγκεζ.

Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός: Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα
0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια