Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία ΠΑΣ Γιάννινα 3 – 0 Παναιτωλικός: «Δεν Έχουμε Παίχτες»

ΠΑΣ Γιάννινα 3 – 0 Παναιτωλικός: «Δεν Έχουμε Παίχτες»

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Μαλής
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός: Μαλής

Δεν κατάφερε ο Γιάννης Αναστασίου να ανακόψει τη φόρα που έχει πάρει ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής του Παναιτωλικού είχε μεν να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο παίζοντας 4-4-2, αλλά είχε να βουλώσει και όλες αυτές τις τρύπες που έχει η ομάδα στη βασική ενδεκάδα τα τελευταία παιχνίδια. Ο τελικός απολογισμός από το σημερινό παιχνίδι είναι άλλη μία ήττα και ενδεχομένως, δύο νέοι τραυματισμοί, την αναγκαστική αλλαγή του Χουχούμη και τις ενοχλήσει που είχε στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαλής.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα καθιέρωσε την κυριαρχία του από τα πρώτα λεπτά, κλείνοντας τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο. Αυτό δεν άλλαξε και πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε σε όλο το γήπεδο για όλο το παιχνίδι. Για άλλη μία φορά ο Παναιτωλικός βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, και αυτή τη φορά πάλι με πέναλτι. Στο 30′ ο Μαλής χτύπησε, ενδεχομένως ακούσια, στο πρόσωπο τον Περέα καθώς έστρεφε το σώμα του ώστε να διώξει τη μπάλα με κλωτσιά, ο Περέα έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο και αυτό ανάγκασε τους παίχτες του Παναιτωλικού να βγάλουν τη μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο διαιτητής έκανε έλεγχο για τραυματισμό του παίχτη και έπειτα αποφάσισε να ελέγξει τη φάση στην επανάληψη. Εν τέλει ο Τζήλος σφύριξε πέναλτι και στο 33 έγινε το 1-0.

Ο Παναιτωλικός δε συγκεντρώθηκε μετά το 1-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα έγινε το 2-0 μετά από αντεπίθεση των Μιλιντσάνου και Περέα. Στο 40′ ο ΠΑΣ Γιάννινα παραλίγο να κάνει το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε στη θέση του Λούι τον Καρέλη και άλλαξε το σύστημα του Παναιτωλικού από 4-5-1 σε 3-5-2. Η αλλαγή αυτή, αλλά και οι επόμενες που έκανε ο Αναστασίου δεν ήταν ικανές να αλλάξουν την όψη του αγώνα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να συνεχίζει να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνει φάσεις.

Οι καλύτερες φάσεις για να πετύχει ένα τέρμα ο Παναιτωλικός ήταν στο 56′ με την κεφαλιά του Καρέλη, στο 85 με την κεφαλιά του Μαλή μετά από κόρνερ πάλι, αλλά και το καλό σουτ του Βέργου στο 88 το οποίο κατέληξε στο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το 3-0 στο 58′ σε μία φάση αδράνειας για την άμυνα του Παναιτωλικού.

Το θετικό για τον Παναιτωλικό είναι πως ο Ατρόμητος έχασε στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ και θα παραμείνει τουλάχιστον για μία ακόμα αγωνιστική μακρυά από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δηλώσεις Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε στα προβλήματα δυναμικού που έχει η ομάδα. Δήλωσε πως τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής κράτησαν παίχτες στον πάγκο. Περίμενε ο ΠΑΣ Γιάννινα να παίξει επιθετικά με το 4-4-2 το οποίο συνηθίζει να παίζει. Η φάση του πέναλτι και τα ατομικά λάθη στο δεύτερο τέρμα ήταν δύο από τα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.

Κλείνοντας απάντησε σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τη διακοπή του πρωταθλήματος πως ακόμα και με τη διακοπή είναι άγνωστο εάν και πόσοι παίχτες θα επιστρέψουν.

Πρώτο Ημίχρονο

7′ Η πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα στα πρώτα πέντε λεπτά του επέφεραν το πρώτο κόρνερ. Η εκτέλεση δε δημιούργησε κίνδυνο για τον Παναιτωλικό, καθώς η άμυνά του έδιωξε.

9′ Δεύτερο κόρνερ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κλείνει 10 λεπτά πίεσης στο μισό γήπεδο. Εκτελείται το κόρνερ, η μπάλα πάει στο Σάλιακα, αυτός κάνει ένα πολύ δυνατό σουτ με τη μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από το δοκάρι του Μελίσσα.

11′ Αντεπίθεση για τον ΠΑΣ Γιάννινα από τα δεξιά ο Περέα κατέβασε τη μπάλα μέχρι τη γραμμή του αγωνιστικού χώρου, έκανε το γύρισμα παράλληλα στο τέρμα, αλλά ευτυχώς για τον Παναιτωλικό κανένας παίχτης του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ακολούθησε.

14′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Κάργας έβγαλε τη μπροστινή μπαλιά για τον Καρντάφσκι, αυτός πέρασε στην πλάτη της άμυνας, έτρεξε μέχρι τη γραμμή αλλά αριστερά του τέρματος, έκανε το σουτ αλλά η κλειστή γωνία διευκόλυνε το Μελίσσα να σταματήσει τη μπάλα.

18′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πίρσμαν παίρνει τη μπάλα στα αριστερά της επίθεσης, έχει το χώρο και κάνει την παράλληλη μπαλιά, αλλά ο Μαλής καταφέρνει να διώξει μπροστά από το τέρμα.

30′ Διακοπή στο παιχνίδι για χτύπημα του Μαλή στον Περέα. Ελέγχεται ο παίχτης για τραυματισμό, ενώ ο διαιτητής αποφασίζει να ελέγξει τη φάση για πέναλτι.

32′ Πέναλτι για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τη φάση του Μαλή με τον Περέα.

33′ Κίτρινη κάρτα στο Μαλή για χτύπημα εντός της περιοχής στη φάση του πέναλτι.

33′ 1-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Εραμούσπε εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι της φάσης του 30ού λεπτού.

37′ 2-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μιλιντσάνου βγήκε στην αντεπίθεση από τον άξονα και συνέκλινε προς τα αριστερά, ο Περέα τον ακολουθούσε από τον άξονα, ο Μιλιντσάνου έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Περέα εξ επαφής έκανε το 2-0.

40′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σάλιακας προσπάθησε να δώσει στο Μιλιντσάνου, αλλά τη μπάλα έδιωξε η άμυνα του Παναιτωλικού.

45′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων

45’+3 Τέλος ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Μέσα ο Καρέλης, έξω ο Λούι. Καμία αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το σύστημα του Παναιτωλικού διαμορφώνεται σε 3-5-2 με τους δύο της κορυφής να είναι οι Βέργος – Καρέλης.

48′ Αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόκρουση του Λοντίγκιν. Ο Λοντίγκιν δίνει τη μπάλα στον Περέα, αυτός διασχίζει το μισό γήπεδο, βγαίνει προ του Μελίσσα, ο οποίος με δυσκολία του παίρνει τη μπάλα.

52′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Χουχούμης, μάλλον λόγω ενοχλήσεων, μέσα ο Στάθης Μπελεβώνης.

53′ Δυνατό σουτ του Σνάιντερ από το ημικύκλιο της περιοχής, χτυπάει στο σώμα του Κορνέλιους και απομακρύνεται ο κίνδυνος για τον Παναιτωλικό.

56′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Λοντίγκιν κάνει μία μεγάλη απόκρουση από την κεφαλιά του Βέργου μετά από εκτέλεση κόρνερ.

58′ 3-0 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κάργας πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καρντάφσκι.

62′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Οικονομόπουλος, έξω ο Καρντάφσκι.

64′ Ο Μαλής ενημερώνει τον πάγκο ότι νοιώθει ενοχλήσει και ίσως αντικατασταθεί σε λίγα λεπτά.

65′ Αλλαγή ζητάει και ο Σάλιακας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι

65′ Κίτρινη κάρτα στον Περέα για χτύπημα στον Κορνέλιους σε διεκδίκηση της μπάλας.

68′ Αλλαγές για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έξω ο Σάλιακας, μέσα ο Τριάδης. Έξω ο Σνάιντερ, μέσα ο Μορέιρα.

72′ Καλή φάση για τον Παναιτωλικό. Η εκτέλεση κόρνερ φέρνει τη μπάλα στα πόδια του Μπακαδήμα, αυτός βγάζει πιο έξω στον Τσιγγάρα, του οποίου το δυνατό σουτ καταλήγει αρκετά εκτός εστίας.

73′ Στο έδαφος ο Βέργος μετά από τη σύγκρουση με τον Εραμούσπε. Ο Βέργος σηκώνεται χωρίς να έχει πρόβλημα.

82′ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΣ Γιάννινα με το Μιλιντσάνου να χάνει για λίγο την κεφαλιά μπροστά από το τέρμα.

84′ Αλλαγές για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έξω ο Μιλινκάνου, μέσα ο Μίνα. Έξω ο Καραχάλιος, μέσα ο Λιάσος.

85′ Μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Μαλή μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Λοντίγκιν διώχνει με τα ακροδάχτυλα.

88′ Ωραίο σουτ του Βέργου από τα 35 μέτρα, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου.

90′ Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις

90’+3 Τέλος Αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια