Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ενδεκάδες

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: Ενδεκάδες

0
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Στις 18:15 (22/9) ξεκινάει το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου έρχονται με την ανατροπή απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ ο ΠΑΟΚ μετά από τη νίκη με 1-0 μέσα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γιάννης Αναστασίου αποφάσισε να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και να ξεκουράσει τον ανέτοιμο Ζεστέντ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Για τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχαν απρόοπτα, ο Βιεϊρίνια έμεινε εκτός αποστολής εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Ενδεκάδα Παναιτωλικού

Σύστημα 4-2-3-1 επέλεξε και αλλαγές σε κάθε γραμμή έκανε ο Γιάννης Αναστασίου, θέλοντας να δοκιμάσει λίγο από την επιτυχία του προηγούμενου παιχνιδιού. Ο Βέργος είναι η μεγάλη αλλαγή στην ενδεκάδα, ο οποίος αντικαταστεί τον Καρέλη. Πίσω του βρίσκονται οι Μόρσεϊ στα δεξιά, ο Ντίαζ στον άξονα και αριστερά περνάει ο Ντουάρτε. Στο κέντρο παίζουν οι Τσιγγάρας, ο οποίος ήταν στον πάγκο στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Φλόρες.

Η άμυνα αποτελείται από τους Χουχούμη στα αριστερά, Λούι στα δεξιά και ο Βργκοτς θα είναι ως κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Κορνέλιους. Ο Ροντρίγκεζ παραμένει κάτω από τα δοκάρια.

Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό βρίσκονται οι: Μαλής, Αντούνες, Παρδαλός, Μπαρμπόζα, Μπελεβώνης, Καρέλης, Αποστολάκης, Βαρόνε και ο Μεντόζα.

Ενδεκάδα ΠΑΟΚ

Με 4-2-3-1 θα παραχθεί ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Ο Πασχαλάκης είναι στο τέρμα και οι Μιχαηλίδης-Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας. Στα δεξιά της άμυνας παίζει ο Τέιλος και στα αριστερά ο Σίντκλεϊ. Στο κέντρο παίζουν οι Σβαμπ και Κούρτιτς. Στα αριστερά της επίθεσης παίζει ο Μιτρίτα, στα δεξιά ο Μουργκ και πίσω από τον Άκπομ, ο Αγκούστο.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια