Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 2 ΠΑΟΚ: Έχασε στα Σημεία

Παναιτωλικός 1 – 2 ΠΑΟΚ: Έχασε στα Σημεία

0
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 2-1 Ροντρίγκεζ
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: 2-1 Ροντρίγκεζ

Ο Παναιτωλικός έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες από έναν ΠΑΟΚ που σε δύο ανύποπτες στιγμές πέτυχε δύο τέρματα. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου έκαναν έπαιξαν τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πλήρωσαν την αστοχία τους.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, κάνοντας περισσότερες ευκαιρίες και έχοντας περισσότερη κατοχή μπάλας. Ο Παναιτωλικός απάντησε με τρεις καλές ευκαιρίες στα πρώτα 30 λεπτά, με αποκορύφωμα την αστοχία του Βέργου στο 28′ μετά από καλή μετάβαση από το Ντουάρτε.

Η τύχη τιμώρησε τον Παναιτωλικό τρία λεπτά αργότερα με το Ροντρίγκεζ να μην υπολογίζει καλά την έξοδό του στην περίεργη κεφαλιά του Μιτρίτσα και έτσι ο ΠΑΟΚ άνοιξε το λογαριασμό. Μέχρι τη φάση του 0-1 ο ΠΑΟΚ και ο Παναιτωλικός είχαν από 4 τελικές και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έκανε άλλες 3, χωρίς όμως να πετύχει κάποιο τέρμα. Το ημίχρονο τελείωσε με την καταπληκτική ευκαιρία του Μόρσεϊ μπροστά από το τέρμα, στην οποία δεν κατάφερε απλά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε το Μεντόζα στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μόρσεϊ. Ο Αργεντινός έκανε ό,τι ήθελε στον αγώνα, μπήκε με πολύ όρεξη και βοήθησε πάρα πολύ στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας.

Στο 47′ ο ΠΑΟΚ παραλίγο να κάνει το 0-2 με το δυνατό σουτ του Τέιλορ από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Ροντρίγκεζ έδιωξε με τις γροθιές.

Για τα επόμενα 30 λεπτά ο Παναιτωλικός έπαιξε στο μισό γήπεδο τον ΠΑΟΚ. Η επίθεση του Παναιτωλικού έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ανήμπορο να ανακόψει τις επιθέσεις του Παναιτωλικού. Στο 58′ ο Ντίαζ μετά από κεφαλιά του Βέργου κάνει το 1-1 και παγώνει ακόμα περισσότερο του Θεσσαλονικείς.

Στο 66, 62 και 74 ο Παναιτωλικός είχε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το 2-1. Η αστοχία του Παναιτωλικού επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να ελπίζει και στο 79′ στη δεύτερη ευκαιρία που είχε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, έγινε το 1-2.

Οι αλλαγές του Γιάννη Αναστασίου έδειξαν ότι θα κυνηγήσει την ισοφάριση. Ο Μπαρμπόζα πέρασε στη θέση του Ντουάρτε και ο Καρέλης ενίσχυσε την επίθεση, αντικαταστώντας τον Τσιγγάρα. Η πίεση του Παναιτωλικού συνεχίστηκε για τα υπόλοιπα λεπτά, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του Καρέλη, που έχασε εξ επαφής την ευκαιρία να κάνει το 2-2 στο 89′, στέλνοντας τη μπάλα στο στήθος του Πασχαλάκη.

Από το 90′ και μετά παίχτηκαν τέσσερα λεπτά, χωρίς όμως να δημιουργηθεί κάποια ευκαιρία.

Ο αγώνας τελείωσε με 12-6 τελικές, 4-6 εντός εστίας, 2-3 κίτρινες κάρτες και 49% – 51% κατοχή μπάλας.

Δηλώσεις Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε πως η ομάδα πλήρωσε το γεγονός ότι δε μπορούσε να τελειώσει τις φάσεις. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-1 και το 2-2, αλλά δεν το καταφέραμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ευχαριστώ τα παιδιά που δώσανε ό,τι μπορούσανε για να παίξουμε τόσο καλά.

Πρώτο Ημίχρονο

3′ Πρώτη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ο Μουργκ δίνει στο Σβαμπ, αυτός κάνει το δυνατό συρτό σουτ, ο Ροντρίγκεζ διώχνει τη μπάλα με τα πόδια.

19′ Αλλαγή ακραίων επιθετικών για τον Παναιτωλικό, ο Ντουάρτε (δεξιοπόδαρος) αλλάζει θέση από τα αριστερά στα δεξιά της επίθεσης με το Μόρσεϋ.

24′ Βγαίνει σε αντεπίθεση ο Παναιτωλικός, η μπάλα πάει στο Βέργο, ο οποίος κάνει το σουτ άστοχο και η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου.

28′ Πολύ καλή ευκαιρία και πάλι με το Βέργο, ο Ντουάρτε από τα δεξιά έκανε το γέμισμα με στόχο το Βέργο που ήταν μπροστά από τον Πασχαλάκη, αυτός δεν πρόλαβε να βάλει την προβολή.

31′ 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Ο Ντάγκλασε έκανε το γέμισμα στο Μιτρίτσα που έμπαινε στην περιοχή του Ροντρίγκεζ από τον άξονα, ο Μιτρίτσα κάνει μία κεφαλιά που κρεμάει το Ροντρίγκεζ, ο οποίος βρισκόταν λίγα μέτρα εκτός της εστίας του.

34′ Κόρνερ για τον Παναιτωλικό, εκτελεί ο Ντουάρτε με γέμισμα, ο Βργκοτς παίρνει την κεφαλιά, βγάζει έξω με αυτόν τον τρόπο στον Τσιγγάρα, αυτός σε πρώτο χρόνο κάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα καταλήγει λίγα μέτρα πάνω από την εστία του ΠΑΟΚ.

35′ Διακοπή στον αγώνα για πρόβλημα που φαίνεται να έχει ο Μιχαηλίδης. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σηκώνεται και ο Μιχάι σηκώνεται για ζέσταμα.

37′ 43%-57% η κατοχή, 4-4 οι τελικές για τις δύο ομάδες.

38′ Φάουλ για τον Παναιτωλικό, πάνω στο Ντίαζ, σε απόσταση περίπου 12 μέτρα από την περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Φλόρες εκτελεί απ’ ευθείας, η μπάλα πέρασε για λίγο πάνω από το δεξί παράθυρο του Πασχαλάκη.

41′ Σπρώξιμο του Ντάγκλασε στο Ντίαζ, στον οποίο δεν άρεσε το σφύριγμα του διαιτητή και πετάει τη μπάλα προς την εστία του Παναιτωλικού. Ο Διαιτητής του κάνει παρατηρήσεις.

44′ Κίτρινη κάρτα στον Κορνέλιους για φράγμα.

45′ Ένα λεπτό ο επιπλέον χρόνος.

45’+1 Ο Τσιγγάρας φαίνεται να έχει ενοχλήσεις στον ώμο του, δείχνει πως είναι καλύτερα μετά την παροχή βοήθειας από τους ιατρούς του Παναιτωλικού.

45’+2 Αποχωρεί ο Γιάννης Αναστασίου από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω σφυρίγματος του διαιτητή σε πλάγιο.

45’+3 Ο Μόρσεϊ παραλίγο να κάνει το 1-1 με κεφαλιά που έπιασε από κόρνερ.

45’+2 Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό, ο Μόρσεϊ δίνει τη θέση του στο Μεντόζα. Χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ. Ο Ντουάρτε πέρασε πάλι στα αριστερά της επίθεσης και στα δεξιά παίζει ο Μεντόζα.

47′ Πολύ καλή ευκαιρία για το 0-2 για τον ΠΑΟΚ. Ο Τέιλορ παίρνει τη μπάλα στα δεξιά της περιοχής του Ροντρίγκεζ, κάνει το σουτ, ο Ροντρίγκεζ διώχνει τη μπάλα με τα χέρια.

52′ Κάθετη μετάβαση από το Ντουάρτε προς το Ντίαζ, ο οποίος έχει έρθει αριστερά στα τελευταία λεπτά, ο Πασχαλάκης βγαίνει και μαζεύει τη μπάλα.

52′ Ο Μεντόζα εκτελεί με γέμισμα φάουλ αρκετά μακρυά και στα αριστερά του αγωνιστικού χώρου, ο Βέργος σηκώνεται και παίρνει την κεφαλιά, αλλά είναι πολύ άστοχη.

55′ Κίτρινη κάρτα στον Κούρτιτς για διαμαρτυρία, ενώ ο Σβαμπ είχε ήδη πετάξει κάτω το Μεντόζα με φάουλ.

57′ Κίτρινη κάρτα στο Μιτρίτσα για τρικλοποδιά στο Μεντόζα ενώ εξελισσόταν η επίθεση του Παναιτωλικού.

58′ 1-1 για τον Παναιτωλικό. Ο Μεντόζα εκτελεί το κόρνερ, ο Βέργος στο πρώτο δοκάρι παίρνει την κεφαλιά, τη στέλνει χαμηλά στο δεύτερο δοκάρι που είναι ο Ντίαζ, αυτός με κεφαλιά πάλι κάνει το 1-1.

62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, ο Λούι έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε για λίγο εκτός εστίας.

64′ Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Μπίσεσβαρ αντί Μιτρίτσα και Αν. Ζίβκοβιτς αντί Μουργκ.

64′ Κίτρινη στο Φλόρες για σπρώξιμο στο Μπίσεσβαρ.

66′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Μεντόζα παίρνει υποδειγματικά τη μπάλα από τα αριστερά από το Λούι, βγάζει καταπληκτικό γέμισμα στο πόδι του Ντουάρτε, αυτός κάνει ένα κακό σουτ και η μπάλα πάει για λίγο εκτός εστίας.

69′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Μέσα ο Βαρόνε στη θέση του Φλόρες.

69′ Κίτρινη στο Ντάγκλασε για κλωτσιά στο Φλόρες.

71′ Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Εσίτι αντί Σβαμπ και Σφιντέρσκι αντί Άκπομ.

74′ Πολύ καλή ανάπτυξη για τον Παναιτωλικό. Ο Ντίαζ βγαίνει στα αριστερά, βγάζει τη μπάλα στον άξονα, αυτή καταλήγει στο Ντουάρτε στα δεξιά, αυτός κάνει κακό γέμισμα και η μπάλα καταλήγει αρκετά εκτός εστίας.

79′ 1-2 για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ σκάβει τη μπάλα στο Σβιντέρκσι που είναι πλάτη με το τέρμα, βγάζει στο Σίντκλεϊ, αυτός κάνει ένα δυνατό σουτ στο δεξί δοκάρι, ο Ροντρίγκεζ πέφτει αλλά δε μπορεί να σταματήσει τη μπάλα.

81′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Μέσα ο Μπαρμπόζα στη θέση του Ντουάρτε.

85′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Μέσα ο Καρέλης, στη θέση του Τσιγγάρα. Μαλής στη θέση του Κορνέλιους.

89′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Λούι έκανε το γέμισμα από τα δεξιά στο πόδι του Καρέλη, ο Καρέλης κάνει το πλασέ, στέλνει τη μπάλα στο στήθος του Πασχαλάκη.

90′ Διακοπή στον αγώνα για τραυματισμό του Σφιντέρσκι στο κεφάλι.

90′ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

90’+4 Τέλος αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια