Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Άρης – Παναιτωλικός: Αποστολές

Άρης – Παναιτωλικός: Αποστολές

0
Άρης - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού
Άρης - Παναιτωλικός: Αποστολή Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει σήμερα για τη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη στις 24/10 16:00. Οι δύο ομάδες μπορεί να βρίσκονται ισόβαθμες με 5 βαθμούς στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής, όμως ο Άρης ξεκίνησε τη χρονιά με -6 και ήδη έχει καλύψει τη διαφορά με τους έξι άλλους ουραγούς της πίνακα βαθμολογίας. Ο Παναιτωλικός δεν έχει αλλαγές σε ότι αναφορά τις επιστροφές, οπότε ταλαιπωρείται από τις ίδιες απουσίες που είχε και την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Άρης από την πλευρά του έχει πλήρη ομάδα και ο Άκης Μάντζιος αφήνει παίχτες εκτός λόγω τακτικής.

Αποστολή Παναιτωλικού

Όπως γράφτηκε και την προηγούμενη εβδομάδα, Ντίαζ, Μπαρμπόζα, Μεντόζα και Χουχούμης είναι τραυματίες και παραμένουν εκτός μαζί με τους Λιάβα και Περέιρα. Ο Γιάννης Αναστασίου θα χρειαστεί να ανακατέψει πάλι τα χαρτιά του για να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα στην έδρα της και ίσως αναγκαστεί να παίξει με τα συστήματα, ώστε να προσαρμοστεί η ομάδα στις σημαντικές απουσίες που έχει.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Αναστασίου για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους: Ροντρίγκες, Αποστολάκη, Αντούνες, Βργκοτς, Βαρόνε, Καρέλη, Λούι, Βέργο, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Μπελεβώνη Χ., Φλόρες, Μελίσσα, Φυτόπουλο, Μόρσεϊ, Σκιαδά, Τσιγγάρα, Μπελεβώνης Στ., Μπακαδήμα και το Μαλή.

Αποστολή Άρη

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα και φαίνεται πως ο Σάσα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τις πειθαρχικές κυρώσεις από την ομάδα. Εκτός αποστολής παραμένουν οι Μπεναλουάν και Χαΐροβιτς.

Η αποστολή για τον Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Cuesta, Denis Cesar De Matos, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Lumor Agbenyenu, Ganea, Δεληζήσης, Μάνος.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια