Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Παναιτωλικός 1 – 1 ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή με Τέρμα για το Ντουάρτε

Παναιτωλικός 1 – 1 ΠΑΣ Γιάννινα: Επιστροφή με Τέρμα για το Ντουάρτε

0

Ο Παναιτωλικός έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. Οι παίχτες του Γιάννη Αναστασίου μπήκαν μουδιασμένοι στον αγώνα, έπαιξαν πιο οργανωμένα στο δεύτερο ημίχρονο, έκαναν το 1-0, αλλά ο Εραμούσπε έφερε τον αγώνα στα ίσια 1′ πριν το τέλος. Ευχαριστημένοι έδειξαν και οι δύο προπονητές, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Σημαντικότερη στιγμή για τον Παναιτωλικό είναι σίγουρα το 1-0 του Ντουάρτε, αλλά και η δυναμική επιστροφή του μετά από περίπου 2.5 μήνες.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέστρεψε στο 4-2-3-1 για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο τέρμα ξεκίνησε ο Ανέστης, στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Λάρσον – Μαλής, στα άκρα οι Χουχούμης – Λιάβας. Στο κέντρο ο Μλάντεν έπαιξε στη φυσική του θέση ως ανασταλτικός μέσος και λίγο πιο μπροστά του ο Ντίαζ. Στην επίθεση η τριάδα ήταν Σενγκέλια στα δεξιά, Κολοβός στον άξονα και ο Μόρσεϊ στα αριστερά, ενώ ο Καρέλης ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε μέτρια για της δύο ομάδες και έληξε ακόμα χειρότερα. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει αρχικά τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά γρήγορα μείωσε τους ρυθμούς του. Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του ανέβηκε, πήρε για αρκετά λεπτά το κέντρο και κυλκοφόρησε τη μπάλα, αλλά χωρίς να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Ανέστη.

Το πρώτο ημίχρονο δύο μισές φάσεις, μία στο 2′ με το Χουχούμη να δίνει στο Σενγκέλια και αυτός να μη μπορεί να πιάσει τη μπάλα όπως ήθελε, το οποίο έγινε και στη δεύτερη καλή φάση του Παναιτωλικού στο 33′ με τον Καρέλη να αδυνατεί να κάνει το σουτ όπως έπρεπε. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να κάνει τελική εντός εστίας, αλλά κέρδισε μία κίτρινη με την αντεπίθεση του 26′ που κόπηκε από την προβολή του Μλάντεν.

Το ημίχρονο τελείωσε με 45-55 κατοχή, 5-2 τελικές, 2-0 εξ αυτών εντός εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μλάντεν ένοιωθε ενοχλήσεις μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε από το Μάρτενσον, χωρίς να αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Από αγωνιστικής πλευράς ο Παναιτωλικός μπήκε καλύτερα και έκανε αρκετές φάσεις στο δεύτερο μισό, έφερε την κατοχή στο 50-50 και ανέβηκε στο γήπεδο.

Μέχρι το 80′ οι ομάδες έκαναν από δύο καλές φάσεις, στο 56′ και 77′ ο ΠΑΣ Γιάννινα και στο 62′ και 73′ για τον Παναιτωλικό. Στο 80′ οι ισορροπίες άλλαξαν με αλλαγές εκατέρωθεν.

Ο Αναστασίου έριξε στον αγώνα το Ντουάρτε με τον Πέδρο και οι δυο τους το επόμενο λεπτό έκαναν το 1-0 με κεφαλιά-πάσα και δυνατό σουτ του Ντουάρτε στο όριο της περιοχής. Η χαρά δεν κράτησε πολύ καθώς ο Εραμούσπε στο 89′ έκανε το 1-1 με κεφαλιά ενώ είχε πάρει εντολή από τον πάγκο να προωθηθεί για τα τελευταία αυτά λεπτά από την άμυνα.

Ο Παναιτωλικός έτρεξε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι στα υπόλοιπα 4 λεπτά του αγώνα.

Δηλώσεις

Δίκαιο έκρινε το αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, είμαστε βελτιωμένοι, νοιώθουμε την πίεση από τους τη χαμηλή βαθμολογία.

«Ειχαμε τον έλεγχο, θέλαμε να είμαστε αυτοί που κυκλοφορούσαμε τη μπάλα, στην ουσία η έλειψη εναλλακτικών λύσεων στην άμυνα έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι κριμά γιατί δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Θέλει και τύχη μερικές φορές. Κάναμε σωστά πράγματα και προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο. Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Σήμερα θα κρατήσω τη διάθεση που δείξαμε, δεν αφήσαμε τον ΠΑΣ να κάνει μεγάλες φάσεις, δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε», δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου.

Πρώτο Ημίχρονο

2′ Γέμισμα από τα αριστερά και το Χουχούμη προς το Σενγκέλια, αυτός έκανε το γυριστό σουτ με το αριστερό, το οποίο ήταν αδύναμο, ο Τσιντώτας μάζεψε εύκολα τη μπάλα.

10′ Πιο κινητικός ο Παναιτωλικός στα πρώτα λεπτά.

16′ Πρώτη ευκαιρία του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι, γέμισμα του Σόρια στο Τζίνο, ο δεύτερος έκανε το σουτ, αλλά πήγε ψηλά πάνω από το τέρμα του Ανέστη.

26′ Κίτρινη κάρτα για το Μλάντεν για ανατροπή σε αντεπίθεση του ΠΑΣ Γιάννινα.

33′ Γέμισμα του Σενγκέλια από τα δεξιά στην περιοχή, ο Καρέλης προσπάθησε να κάνει το γυρισμό από τον άξονα, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει τη μπάλα όπως ήθελε.

40′ Μέτριο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, χωρίς μεγάλη φάση το παιχνίδι. 45-55 η κατοχή, 2-0 οι τελικές.

41′ Ο ντίαζ μπήκε στην περιοχή, έκανε τις τρίπλες, αλλά κατάφερε μόνο να πάρει το κόρνερ.

45′ 1 λεπτό θα είναι η καθυστέρηση.

45’+1 Τέλος Ημιχρόνου.

Δεύτερο Ημίχρονο

46′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Μλάντεν λόγω ενχολήσεων δίνει τη θέση του στο Μάρτενσον.

56′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αρχικά ο Ριένστρα και έπειτα ο Καραχάλιος προσπάθησαν να απειλήσουν, ο Καραχάλιος έκανε το σουτ από μακρυά, η μπάλα πήγε στο αριστερό παραθυράκι του Ανέστη, ο οποίος εκτινάχθηκε και έδιωξε τη μπάλα.

62′ Τεράστια ευκαιρία με τον Καρέλη. Ο Ντίαζ εκτελεί το φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, γίνεται η κεφαλιά, η μπάλα πάει πιο έξω στον Καρέλη, αυτός κάνει το βολέ αλλά ή μπάλα πάει ψηλά εκτός εστίας.

68΄Κίτρινη κάρτα στο Τζίνο για χτύπημα στο Μάρτενσον, ο οποίος δείχνει να πονά και το ιατρικό επιτελείο του Παναιτωλικού εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.

69΄Κίτρινη στον Εραμούσπε για χτύπημα από πίσω στο Ντίαζ.

70′ Ισορρόπησε την κατοχή ο Παναιτωλικός. Ο ΠΑΣ ΓΙάννινα ετοιμάζει το Νίνη.

71′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ο Νίνης, έξω ο Ριένστρα. Ετοιμάζει το Μπουζούκη του ο Αναστασίου.

72΄ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Κολοβός, μέσα ο Μπουζούκης. Χαμηλά πέταξε ο Κολοβός σήμερα και εξ ου αποχώρησε πρώτος.

73′ Γέμισμα του Χουχούμη από τα αριστερά, ο Σενγκέλια μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, ο Πήλιος τσιμπάει τη μπάλα για λίγο και τη στέλνει κόρνερ.

77′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νίνης ετκελεί το φάουλ με γέμισμα, γίνεται μια κεφαλιά, η μπάλα πάει στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, ο Μπάλαν πετάχτηκε προ του Ανέστη και έβαλε την προβολή, οι δυο τους χτύπησαν με τη μπάλα να περνά εκτός αγωνιστικού χώρου.

80′ Ετοιμάζει Ντουάρτε και Πέδρο ο Αναστασίου.

81′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έξω ο Μπάλαν, μέσα ο Σταματελόπουλος.

81′ Αλλαγές για τον Παναιτωλικό. Μέσα οι Ντουάρτε, Πέδρο, έξω οι Μόρσεϊ, Καρέλης.

82′ 1-0 για τον Παναιτωλικό. Ο Ντουάρτε μετά από τη μετάβαση του Πέδρο στέλνει με καταπληκτικό σουτ τη μπάλα στα δίχτυα.

88′ Αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Έξω ο Σενγκέλια, μέσα ο Χατζιθεοδωρίδης.

89′ 1-1 για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Εραμούσπε με κεφαλιά έκανε το 1-1 μετά από γέμισμα του Σόρια. Ο Στάικος πέρασε τον Εραμούσπε από την άμυνα στην επίθεση για τα τελευταία αυτά λεπτά.

90′ 3 λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις.

90′ Ανεβαίνει όλος ο Παναιτωλικός.

90΄+3 Τέλος αγώνα.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Προηγούμενο άρθροΠαναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Αποστολές
Επόμενο άρθροΉρθε ο Νίκολα Στάγιτς για την Άμυνα
Αρθρογράφος «Titormos.gr», Ιδιοκτήτης «Ακροβόλος Μον. ΙΚΕ».
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια