Αρχική Ροή Κύρια Ειδησεογραφία Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός: Αποστολές

Βόλος ΝΠΣ – Παναιτωλικός: Αποστολές

0
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός: Αποστολή 13ης Αγωνιστικής 2023
Βόλος ΝΠΣ - Παναιτωλικός: Αποστολή 13ης Αγωνιστικής 2023

Για την 20η αγωνιστική ημέρα ο Παναιτωλικός ταξιδεύει στο Βόλο για να αντιμετωπίσει το Βόλο ΝΠΣ, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το αυριανό παιχνίδι του Παναιτωλικού κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο, προερχόμενος από δύο άσχημα αποτελέσματα με πολλά τέρματα και το άδικα χαμένο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα προσπαθήσει να σηκώσει το κεφάλι του απέναντι σε μία δύσκολη έδρα. Ο Βόλος από τη δική του πλευρά προσπαθεί να επανέλθει στις νίκες, με το 2023 να μην του έχει δώσει αυτή τη χαρά, και το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό προσφέρει την ευκαιρία να ανακάμψει, αλλά και να συνεχίσει το κυνήγι της 5ης θέσης.

Αποστολή Παναιτωλικού

Ο Γιάννης Αναστασίου έστειλε τον Παναιτωλικό στο Βόλο χωρίς 5 ποδοσφαιριστές. Ο Μπακάκης, ο Νταγκό και ο Αποστολάκης συνεχίζουν να μένουν εκτός λόγω τραυματισμών, στον κατάλογο των τραυματιών προστέθηκε ο Ανέστης, ο οποίος μετά από εξετάσεις σε οίδημα που είχε, κρίθηκε να μείνει εκτός. Επιπρόσθετα, στους προαναφερθέντες, προστίθεται και ο Μλάντεν, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και παραμένει στο Αγρίνιο. Στην αποστολή υπάρχει νέο πρόσωπο, αυτό του νεοαποκτηθέντα Στάγιτς.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Χουχούμης, Καρέλης, Πέδρο, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπουζούκης, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Αποστολή Βόλου ΝΠΣ

Ο Κωνσταντίνος Μπράτσος στέλνει και αυτός από την πλευρά του 20 παίχτες στον αυριανό αγώνα. Απών είναι ο αρχηγός Τάσος Τσοκάνης, αλλά και ο Ματίγια, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Η αποστολή του Βόλου ΝΠΣ είναι η εξής: Κλέιμαν, Άλχο, Τάχατο, Σιέλη, Εσκοβάλ, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξά, Μπαριέντος, Καρτάλη, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς , Κούτσια και Κότνικ.

0 0 ψήφοι
Βαθμολογήστε το Άρθρο
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Ενσωματωμένες παραθέσεις
Δείτε όλα τα σχόλια